Unik fingerstøtte | fingerskinne for ekstra støtte av en skadet finger
fingerstøtte fingerskinne Fingerstøtte Fingerskinne

Fingerstøtte | Fingerskinne

  •  499 kr 

Fingerskinne for en vond og ustabil finger. Fingerstøtten/fingerskinnen kombinerer støtte og kompresjon for å oppnå optimal funksjon og reduksjon av hevelser.

Les mer

  • Fingerskinne med dynamisk / statisk støtte
  • Motvirker effektivt hevelse
  • Fungerer på alle fingre
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Fingerskinnen er et unikt produkt for optimal støtte av en skadet finger. Fingerstøtten kombinerer dynamisk støtte og lett bevegelighet i fingeren med en statisk støtte for optimal stabilitet av en skadet finger. Fingerstøtten leveres med to ulike skinner. Den svært stabile aluminiumsskinnen sikrer en ekstra effektiv støtte for fingeren, med minimal bevegelse av leddet. Den tynnere stålskinnen gir en dynamisk støtte for fingeren, med mulighet for bevegelse i leddet. Den ønskede skinnen plasseres i en lomme på fingerstøttens innside for optimal funksjon.
Fingerskinnen er et produkt som gir en fleksibel støtte av fingeren, uansett behov eller problem. 
Fingerstøtten er fremstilt i et slitesterkt Lycramateriale for optimal fiksering av fingerstøtten rundt fingeren. Lycramaterialet kombinert med fingerstøttens unike stroppekonstruksjon muliggjør en optimal tilpasning av graden av kompresjon og støtte for fingeren. Avhengig av hvor hardt båndet strammes, øker eller minsker graden av kompresjon rundt fingeren. Legg fingerskinnens båndsystem etter justert kompresjonsprofil over fingeren og rundt fingerskinnens indre knappsystem, for å forankre båndene og fingerskinnens kompresjonsprofil ved bruk. Fingerskinnen er et helt unikt produkt, som kombinerer støtte med optimalt tilpasset kompresjon av en skadet finger, for å stabilisere den og redusere hevelse i fingeren på en effektiv måte.

Fingerskinnen kan med fordel benyttes ved for eksempel leddbåndsskade i fingeren, forstuing av fingrene eller ved droppfinger (baseballfinger). 
Fingerstøtten kan benyttes på samtlige fingre, og finnes i ulike lengder for å gi optimal støtte og avlastning av den skadede fingeren.


StørrelseLengde (mm)
Small- 32 mm
Medium32 - 51 mm
Large52 - 64 mm
X-Large65 - 76 mm
Måleinstruksjoner