Ortopediske såler Hallux T | Rehaboteket
Ortopediske såler Ortopediske såler ved artrose i stortåleddet Ortopediske såle artrose fot

Ortopediske såler Hallux T

  •  1599 kr 

Hallux T er ortopediske innleggssåler laget av karbonfiber for ekstra støtte ved problemer med artrose i stortå. Hallux Total letter stegavviklingen ved stivt stortåledd.

Les mer

  • Støtdempende karbonfibersåle for artrose i stortåleddet
  • Ekstremt tynn for alle typer sko
  • Ekstra støtte også i mellomfot og forfot
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Ortopediske såler Hallux Total er høytekniske ortopediske innleggssåler som er spesielt utviklet for å stabilisere og lette normal belastning og gange ved problemer med artrose i stortåleddet. Innleggssålene er laget av sterk, men ekstremt tynn karbonfiber for ekstra støtte rundt hælen, i mellomfoten og i forfoten i ett og samme innlegg. Det ortopediske innlegget er spesielt konstruert for å lette et normalt gangmønster ved problemer med artrose i stortåen, et problem som ofte innebærer en konstant stivhet i tåen med begrenset bevegelsesmønster som resultat. Ved stivhet i stortåen blir det vanskeligere å avvikle steget, noe som ofte påvirker gangen på en negativ måte.
Innleggssålens stive underside av karbonfiber letter avviklingsfasen av steget. Karbonfiberen fungerer også som en fleksibel fjær, som hjelper til i frasparkfasen av steget og letter stegavviklingen.

Hallux Total er kledd med luftig kunstskinn for en myk og behagelig følelse. Mellomsjiktet i innleggssålen er er laget av støtdempende poron. Kombinasjonen av kullfiberens harde og stive egenskaper og poronets støtdemping gjør Hallux Total til en unik ortopedisk innleggssåle for alle situasjoner. Innlegget har også en velkonstruert mellomfotstøtte for ekstra støtte av fotbuen, og en integrert pute i forfoten for å avlaste og løfte denne delen av foten.
Kombinasjonen av den fremre puten og en kullfiberforsterket forfot gjør Hallux Total til et optimalt ortopedisk innlegg ved problemer med artrose i stortåen og forfoten.
Hallux Total er en ekstremt fleksibel innleggssåle, og med en tykkelse på bare 3,5 mm fungerer sålen i alle typer sko.
Innleggssålen erstatter den normale innersålen i skoene og kan brukes i alle typer sko - både hverdagsmodeller og sportssko.


Skostørrelse
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46/47
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg har problemer med stivhet i den høyre stortåen på grunn av artrose. Legen min har anbefalt såler som hjelper til med å avvikle steget. Fungerer Hallux Total for dette problemet?
Svar. Ja, absolutt. Hallux Total er spesielt utviklet for å lette normal gange ved problemer med stivhet og artrose i stortåen.

Spørsmål. Kan jeg bruke den ortopediske innleggssålen Hallux i hverdagsskoene mine?
Svar. Ja, Hallux Total er bare 3,5 mm tykk, og tar ikke mer plass i skoene enn de normale innersålene.