Tåskiller Hallux Trio | Rehaboteket
taskiller

Tåskiller Hallux Trio

  •  199 kr 

Tåskilleren hallux trio er et helt unikt hjelpemiddel for hallux valgus som kombinerer trykkavlastende egenskaper på stortåleddets innside med en kompenserende tåskiller for et rettere stortåledd.

Les mer

  • Kombinert trykkavlasting og tåskiller
  • Laget av silikon for best mulig funksjonalitet og støtte
  • Retter opp stortåleddet på en effektiv måte
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Ved problemer med hallux valgus oppstår det ofte en feilstilling i stortåens grunnledd. Dette forårsaker at stortåen dytter på øvrige tær, med en økt risiko for gnagsår og ubehag i forfoten. Tåskilleren Hallux Trio bidrar på en effektiv måte til en rettere posisjon av stortåleddet ved gjentatt bruk.
Et annet problem som er vanlig ved Hallux Valgus er dannelsen av en kul ved stortåens grunnledd. Kulen er en direkte følge av feilstillingen i leddet, og er ekstra følsom for trykk fra skoene. Hallux Trio har også en trykkavlastende beskyttelse av silikon som dekker og beskytter hele stortåleddet mot press og ubehag fra ulike typer sko. Tåskilleren er anatomisk plassert mellom stortåen og de andre tærne, og har en kompenserende effekt på 8 mm. Dette sikrer en rettere stortå ved problemer og ubehag med hallux valgus.
Ved jevnlig bruk av Hallux Trio får forfoten og framfor alt stortåleddet en rettere posisjon, noe som ofte gjenoppretter det normale gangmønsteret og avviklingen av steget.

Beskyttelsen festes både til stortåleddet og de nærmeste tærne for å forbedre festet for tåskiller Hallux Trio. Dette sikrer optimal innfesting ved hard belastning eller ved lengre tids bruk. Silikonmaterialet bidrar også til en god fiksering av tåskilleren.
Tåskilleren Hallux Trio er laget av myk og ekstremt trykkavlastende silikon for god funksjonalitet og komfort, og påføres lettest på en ren og tørr fot.
Den ytre, trykkavlastende beskyttelsen plasseres på stortåleddet, slik at den dekker hallux valgus-kulen på en effektiv måte. Tåskilleren settes på den nærmeste tåen, og sammen gir de to festepunktene ekstra god fiksering av Hallux Trio.

Tåskilleren er svært hygienisk, og silikonmaterialet er ekstremt lett å rengjøre med lunkent vann og en mild såpeløsning. Skyll av produktet og la det lufttørke før bruk.
Hallux Trio leveres alltid i par med to tåskillere, og fungerer like godt på høyre som på venstre fot.
Tåskilleren er også universal, noe som gjør at den fungerer like godt uansett størrelse på foten og for både menn og kvinner.


Størrelse Universal