Innledssåle Springer for ekstra støtte hæl, mellomfot og forfot.
Innleggssåle for pumps såle for høyhælte sko såle

Innleggssåler halvsåle

  •  649 kr 

Innleggssåle for pumps og høyhælte sko, som gir foten den ekstra støtten som trengs for hæl, mellomfot og forfot. Skoinnlegget er ekstremt fleksibelt, og fungerer i alle typer sko.

Les mer

  • Smidig innleggssåle for ekstra støtte
  • Integrert pute for avlastning av fremre fotsåle
  • Fungerer i alle typer sko
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Innleggssålen er fremstilt i høyeste kvalitet, og har et eksklusivt perforert skinnmateriale for optimal komfort og ventilasjon av foten ved bruk. Innleggssålen er spesielt utviklet for å stabilisere og avlaste foten i trange sko. Her kreves det at skoinnlegget tar minimalt med plass, samtidig som det gir best mulig støtte for mellomfoten og fremre del av fotsålen.
Innleggssålens 3/4-modell er spesielt utviklet for å ta minimalt med plass i den fremste delen av skoen, der det ofte er svært begrenset romslighet. 3/4-modellen gir støtte over hele foten, uten å ta ekstra plass i fremre delen av skoen. Sålen passer de fleste typer damesko, og kan benyttes i høyhælte sko med en høyde opp til 6 cm. Innleggssåle for pumps og høyhælte sko er et høykvalitativt ortopedisk skoinnlegg, som gir støtte for hele foten i samme produkt. Innleggssålen har et skålformet hælparti, for ekstra effektiv støtte av hælen ved belastning.

Innleggssålens skålforming gir også en naturlig støtte for hælputen under hælbeinet, noe som medfører en mer effektiv støtdemping i samarbeid med kroppens egne støtdempere. Innleggssålen har også en anatomisk oppbygget støtte av fotbuen, som gir effektiv supplering av stabilitet og støtte for fotbuen ved belastning. Innlegget er forsterket i fotbuen, med et ekstra solid plastmateriale for ekstra stabilitet. Under den fremre fotbuen har innleggssålen en anatomisk utformet forfotspute, som har som funksjon å effektivt løfte den fremre fotbuen, og avlaste den fremre fotsålen. Ved bruk av høye hæler, øker belastningen av forfoten markant, og innleggssålens forfotspute reduserer effektivt belastningsrelaterte forfotsproblemer ved bruk av høye hæler. 
Innleggssålen kan med fordel flyttes mellom forskjellige sko, og selges alltid i par, med et høyre og et venstre innlegg.
Rengjør innleggssålen i lunkent vann tilsatt et mildt vaskemiddel. Skoinnlegget bør lufttørkes før bruk.
Motvirker slitne, verkende føtter etter en lang dags arbeid. Med riktig innleggssåle får du en ekstra støtte av hæl, mellomfot og forfoten i en stabil og fleksibel innleggssåle.


Skostørrelse
35
36
37
38
39
40
41
42
Måleinstruksjoner