Innleggssåle for stiv stortå Hallux Rigidus
Innleggssåle Hallux Rigidus såle_hallux_rigidus innleggssale_for_stiv_storta innleggssale

Innleggssåle Hallux Rigidus for stiv stortå

  •  1249 kr 

Innleggssåle for stiv stortå er fremstilt i sterk kullfiber, for problemer med stortåleddene.

Les mer

  • Kullfibersåle for problemer med stortåleddene
  • Patentert konstruksjon for optimal funksjon
  • Bidrar til en bedre avvikling av steget
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Innleggssåle for stiv stortå (hallux rigidus), er en såle for fotproblemer koblet til stortåen og stortåleddene. Innleggssålen for stiv stortå er et unikt skoinnlegg fremstilt av sterk og fleksibel kullfiber, for optimal stabilisering av hæl, mellomfot og forfot. Den unike innleggssålen er patentert, og spesielt utviklet for å lette gangen ved problemer med Hallux Valgus (skjevt stortåledd), og Hallux Rigidus (stivt stortåledd).

Ved problemer med Hallux Valgus, skjevt stortåledd og Hallux Rigidus (stivt tåledd), påvirkes ofte fotens evne til å avvikle steget. Avvikling av steget er når man løfter hælen og flytter belastningen fremover over forfoten og stortåleddet, i den hensikt å avvikle steget. Ved problemer med Hallux Valgus og stiv tå, påvirkes avviklingen av steget, ofte forårsaket av at stortåleddet ikke er like bevegelig. Det stive stortåleddet påvirker steget negativt, noe som kan medføre at det blir vanskeligere å gjennomføre et normalt steg med full bevegelighet i stortåleddet.
Med innleggssåle for stiv tå (Hallux Rigidus), lettes avviklingen av steget, takket være innleggssålens unike konstruksjon og materialkomposisjon av fleksibel kullfiber. Kullfiberen er plassert for å lette overgangen av mellomfotsfasen og avviklingsfasen i steget. Overgangen til avviklingsfasen er ofte et problem for personer med for eksempel et stivt stortåledd (hallux rigidus), og skjevt stortåledd (hallux valgus).
Når stortåleddet er stivt, motarbeider det stive leddet avviklingsfasen, noe som gjør at man ofte finner en kompenserende måte å gå på. Dette igjen kan medføre at man utvikler andre overbelastningsskader forårsaket av den unormale gangen ved kompensering av Hallux Rigidus, begrenset bevegelsesevne i stortåleddet. Innleggssålens unike og patenterte konstruksjon hjelper effektivt med å lette overgangen fra mellomfotsfasen i steget til avviklingsfasen. Takket være innleggssålens sterke og fleksible kullfiberkonstruksjon, bidrar skoinnlegget til en normal gange, og en normal avvikling selv ved problemer med Hallux Rigidus eller Hallux Valgus. 

Innleggsåle Hallux Rigidus er ekstremt tynn, takket være det sterke kullfibermaterialet. Skoinnlegget er et såkalt skallinnlegg, som skal brukes sammen med skoens eksisterende innersåle.
Skallinnlegget plasseres under innersålen, noe som medfører at opplevelsen av skoene ikke endres.


Skostørrelse
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
Måleinstruksjoner