SportGrip Runsafe Brodder | Rehaboteket

SportGrip Runsafe Brodder

  •  329 kr 

Teknisk avansert sklisikring for høyintensiv belastning som f.eks. løping vinterstid. 4 pigger under forfoten og 2 under hælen sikrer grepet på alle glatte underlag.

Les mer

  • Utviklet for vinterløping på snø og is
  • 6 solide pigger av wolframkarbid
  • Ekstra tettsittende passform
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

SportGrip Runsafe er en teknisk avansert beskyttelse til hele foten for et bedre grep vinterstid ved løping på glatt underlag, snø og is. Sklisikringen har en mer tettsittende passform for bedre innfesting rundt skoen. Den er konstruert for optimal plassering rundt skoen, takket være kombinasjonen av den fremre X-konstruksjonen som effektivt fikserer sklibeskyttelsen over hele forfoten, i kombinasjon med beskyttelsens fleksible konstruksjon som enkelt spennes og festes rundt skoens hælkappe. Resultatet blir en godt festet sklibeskyttelse som skaper et stabilt grep og tryggere løping på glatt underlag.

SportGrip Runsafe har 6 slitesterke og soilde pigger laget av wolframkarbid, et ekstremt hardt og slitesterkt materiale, for maksimalt feste. 4 av piggene er sentralt plassert under forfoten og 2 pigger sikrer hælen.
Ved bruk på varierte underlag øker slitasjen på piggene, som enkelt kan byttes ut for å få tilbake det opprinnelige grepet. Vi anbefaler at du regelmessig kontrollerer piggenes kvalitet, og heller bytter for tidlig enn for sent ved regelmessig og variert bruk.

Sklibeskyttelsen er laget av slitesterk naturgummi med høy grad av fleksibilitet for å gjøre det enklere å ta den av og på. Midt på hælbåndet sitter det en 3M-refleks for å øke synligheten ved bruk.
SportGrip Runsafe produseres i fire størrelser fra skostørrelse 35–47. Dersom du havner mellom to størrelser, anbefaler vi at du velger den minste størrelsen for å sikre innfestingen rundt skoen.

Sklibeskytterne leveres alltid i par, og det følger i tillegg med en smart oppbevaringspose i leveransen.


Størrelse
Small 35-38
Medium 38-41
Large 41-44
X-Large 44-47

Spørsmål. Kan jeg skifte ut brodder som er slitt?
Svar. Ja, du kan kjøpe ekstra brodder som enkelt kan byttes ut.

Spørsmål. Dersom jeg havner mellom to størrelser, skal jeg velge den største eller minste størrelsen?
Svar. Med tanke på at sklibeskyttelsens fiksering skaper forutsetningen for funksjonen, anbefaler vi at du velger den minste størrelsen.