Ortopedisk innleggssåle Hallux Stiff | Rehaboteket
ortopediske_innleggssaler saler_til_artrose_i_stortaleddet

Ortopedisk innleggssåle Hallux Stiff

  •  1199 kr 

Hallux Stiff er en ekstra stabil ortopedisk innleggssåle spesielt utviklet til artrose i stortåleddet. Innleggssålens unike design gjør at den også hjelper ved generelle problemer med smerte og stivhet i forfoten.

Les mer

  • Ekstra stabil innleggssåle ved artrose i stortåledd
  • Laget av stiv komposittplast
  • Avlaster stive og smertefulle stortåledd
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Hallux Stiff ortopediske innleggssåler er spesielt utviklet for personer med artrose i stortåleddet og som har daglige problemer med stivhet og belastningsrelatert smerte i stortåleddet. Artrose i stortåleddet medfører vanligvis redusert bevegelse i stortåen, noe som ofte direkte påvirker evnen til å avvikle steget over stortåleddet på en normal måte. Den unike ortopediske innleggsålen Hallux Stiff er spesielt utviklet for å hjelpe og forenkle stegavviklingen i forbindelse med artrose.

Innleggssålen har en anatomisk passform og er bygget for å støtte hælen, mellomfoten og forfoten samtidig. Den unike og forsterkede forfotskinnen bidrar effektivt til å avvikle et normalt steg, spesielt ved artrose i stortåleddet. Forfotskinnen er plassert fra den fremre fotbuen (metatarsalleddene) og dekker hele innsiden av innlegget for å støtte og avlaste stortåleddet så effektivt som mulig. De forsterkede støtteskinnene er laget av sterk og stiv plastkompositt for å gi en ekstra effektiv støtte til stortåleddet ved full belastning. Takket være de ekstra stabile støtteskinnene er Hallux Stiff også egnet for tyngre mennesker uavhengig av skovalg. Innleggssålen gir en garantert effektiv avviklingsstøtte uavhengig av vekt eller skovalg ved å støtte hele stortåleddet på best mulig måte.

Innleggssålens skålformede hælparti gir effektiv støtte til hælen ved belastning og bidrar til å støtte hæl- og hældempestrukturen – hælputen – ved normal belastning.
Mellomfotpartiet gir en effektiv mellomfotstøtte for støtte og stabilitet i fotbuen. Over den fremre fotbuen sitter en montert forfotspelott. Denne forfotsputen er designet for å løfte den fremre fotbuen og bidrar dermed ytterligere til stegavvikling ved normal belastning.
Hallux Stiff er en skallsåle for artrose i stortåleddet, noe som innebærer at den er ekstremt tynn og kan brukes oppå standardsåler i sko.


Størrelse
Skostørrelse 35 - 47

Spørsmål. Jeg har artrose i stortåen og opplever at leddet blir stivere og stivere. I takt med dette får jeg problemer med å gå normalt, kan innleggssålen hjelpe meg med problemet mitt?
Svar. Ja, den ortopediske innleggssålen Hallux Stiff er spesielt utviklet for å hjelpe og lette stegavvikling i forbindelse med artrose i stortåleddet. Den forsterkede og avstivede forfoten bidrar til at innlegget «ruller» over i avviklingsfasen mer effektivt og med mindre belastning over det ellers stive stortåleddet.
Spørsmål. Kan jeg bruke innleggssålen i alle skoene mine?
Svar. Ja. Hallux Stiff fungerer i alle sko, men jo mer stabil og torsjonsstiv skoen er, desto bedre effekt får du av innleggssålen. Når du bruker innlegget i mykere sko, får ikke innlegget «hjelp» av skoen, og dette medfører en risiko for noe nedsatt funksjon.
Spørsmål. Hva betyr det at innleggssålen er en skallsåle?
Svar. Skallsåler lages for å være så tynne og ta så lite plass i skoene som mulig og bør brukes sammen med en ekstra såle oppå skallsålen mot foten. De fleste sko kommer med myke, uttakbare innersåler som fungerer utmerket oppå en skallsåle.
Spørsmål. Jeg har tidligere brukt rullesåler for min stortåartrose, er dette en rullesåle?
Svar. Nei, Hallux Stiff er ikke en rullesåle, og selv om funksjonen i innleggssålen er den samme som en rullesåle, tar innlegget opp mye mindre plass i skoene.