Hallux Valgus støttebind for et rettere stortåledd
Hallux Valgus Støttebind stottebind_hallux_valgus

Hallux Valgus Støttebind

  •  349 kr 

Hallux Valgus støttebind motvirker effektivt feilstillinger, og bidrar til en rettere posisjon av stortåens grunnledd

Les mer

  • Motvirker feilstilling av stortåen
  • Kan brukes både dag og natt
  • Universalstørrelse
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Hallux Valgus er en arvelig feilstilling i stortåens grunnledd, som tvinger stortåen inn mot fotens øvrige tær.
Hallux Valgus-bindet motvirker effektivt feilstillingen, og bidrar til en rettere posisjon av stortåens grunnledd, både ved aktivitet, hvile og søvn.
Et vanlig problem ved Hallux Valgus er nedsatt bevegelighet i stortåleddet, noe som innebærer at man ikke klarer å føre stortåen til normal stilling ved egen hjelp. Hallux Valgus støttebind gir en ekstra støtte og bidrar til å tilbakestille stortåen til en nøytral posisjon, noe som ofte innebærer en umiddelbar smertelindring i smertefulle perioder. Hallux Valgus-støttebindet bidrar også til å aktivere stortåens normale bevegelsesmønster, noe som ofte er svært vanskelig uten hjelpemiddel ved en Hallux Valgus-lidelse. Hallux Valgus-bindet har best effekt om det brukes ved aktivitet, det er ekstra viktig at skoen og bindet ikke trykker direkte på knoken på stortåens grunnledd. Benytt derfor en romsligere sko ved hverdagsbruk av Hallux Valgus støttebind. Hallux Valgus-bindet er fremstilt i et elastisk materiale, og muliggjør en fleksibel tilpasning av graden av støtte for stortåen.  

Den godt polstrede hylsen festes rundt stortåen, for å få et godt grep om tåen. Kombinert med båndet gir dette en svært effektiv støtte for å motvirke at stortåen dras innover.
Det elastiske støttebindet festes rundt hælen eller ankelleddet for en god fiksering av Hallux Valgus-bindet, og festes med borrelås.
Støttebindets elastisitet tillater en optimal tilpasning av graden av støtte for stortåen, og posisjonerer leddet i en normal nøytralstilling.
Prøv å ikke spenne båndet for stramt, det trengs ofte svært lite kraft for å effektivt oppnå en nøytral stilling for en stortå med Hallux Valgus.


StørrelseSkostørrelse
Universal 35 - 47
Måleinstruksjoner