Hælpute for stabilitet og avlastning
Hælpute  haelpute_akillessenebetennelse

Hælpute for stabilitet og avlastning

  •  219 kr 

Hælpute for støtdempning og avlastning av en smertefull hæl, hælsene og leggmuskel.

Les mer

  • Effektiv avlastning ved akillessenebetennelse
  • Optimal støtdemping for en smertefull hæl
  • Laget av VEP - viskoelastisk polymer
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Unik hælpute utviklet for å avlaste en smertefull hæl og hælsene ved problemer f.eks. med akillessenebetennelse eller muskelbrist i legg. Hælputen gir også forbedret støtdemping for foten og hele kroppen uavhengig av hvilke sko som benyttes. Plasser hælputen direkte i skoen og flytt den mellom samtlige sko for å oppnå bedre støtdemping. Hælputen har en lett klebrig overflate, noe som hindrer at den flytter rundt på seg i skoen. Dersom hælputen blir skitten og mister den klebrige overflaten kan den vaskes ved behov med lunkent vann og mild såpe. Hælputen kan enkelt klippes til for å tilpasses til sko eller sandaler. Hælputen gir også avlastning for hælsenen og kan fungere smertestillende og avlastende ved betennelse i hælsenen.

På en normal dag belastes føttene dine med tusenvis av kilo. Under normale omstendigheter takler føttene dette helt greit, men ved en skade trengs det tiltak for å raskt komme tilbake til normal aktivitet og funksjon. Rehabotekets fotprodukter er laget for å stabilisere, avlaste eller biomekanisk balansere foten. De ulike produktene er utviklet for å gi en høy funksjon gjennom demping og komfort og er laget av VEP - viskoelastisk polymer, et gelelignende materiale med høy evne til å absorbere trykk og støt. Støtbølgen fra underlaget absorberes av materialet og vil ikke forplante seg opp gjennom foten. Dette fører til en mye mindre belastning på foten og leggen. VEP er også tilstrekkelig formstabilt for å gi en effektiv stabilisering og avlastning av smertefulle områder.


StørrelseSkostørrelse
Small35 - 39
Medium40 - 42
Large43 - 46
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg har i lang tid hatt problemer med senebetennelse i høyre akillessene. Kan en hælpute hjelpe meg?
Svar. Ja, vår VEP hælpute avlaster din akillessene effektivt. Avlasting av akillessenen innebærer at senens arbeidsområde opp og ned minskes og dette bidrar dermed ofte til en veldig rask forbedring av problemet.

Spørsmål. Jeg har bare problemer med én hæl, skal jeg bruke begge samtidig?
Svar. Ja, hælkilene skal alltid benyttes parvis for å sikre en jevn belastning og motvirke feilbelastninger.

Spørsmål. Hvor høy er/hvor mye avlaster hælputen?
Svar. Hælputen bygger opp ca. 8 mm under hælen når det ikke er noen belastning. Ved belastning klemmes materialet sammen til ca. 5-6 mm