FrontGrip Citysafe sklibeskyttelse | Rehaboteket
frontgrip_citysafe frontgrip_citysafe

FrontGrip Citysafe sklibeskyttelse

  •  169 kr 

FrontGrip Citysafe er en praktisk sklibeskyttelse beregnet på forfoten, og er enkel å ta med seg dersom det plutselig skulle bli glatt

Les mer

  • Førstehjelp dersom det plutselig blir hålkeføre
  • Tre brodder av slitesterkt stål
  • Liten, praktisk og enkel å ta med seg
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

FrontGrip Citysafe er en unik sklibeskyttelse med bare 3 brodder for rask, enkel og praktisk bruk. Den enkle og minimalistiske konstruksjonen gjør det mulig å alltid ha sklibeskyttelsen tilgjengelig i nærheten eller i vesken dersom det plutselig blir glatt. Sklibeskyttelsen tres på en enkel måte over skoens forfot, og har tre brodder laget av slitesterkt stål for et ekstra godt grep på isete og glatte underlag.
FrontGrip gir på en enkel måte en sklibeskyttelse som du alltid kan ha med deg, og som du raskt og enkelt kan ta av og på.

Fordi sklibeskyttelsen ikke har noen brodder plassert under den midterste delen av foten eller hælen, har FrontGrip begrenset funksjonalitet på lengre spaserturer eller ved mer omfattende bruk.
Sklibeskyttelsen er laget av myk og elastisk naturgummi, og er enkel og rask å ta på ved behov.

De fremre broddene kan enkelt byttes ut ved behov når de er slitte. FrontGrip Citysafe lages i en universalstørrelse som passer for skostørrelser mellom 35–47.
Sklibeskytterne leveres alltid i par, og esken som følger med gir praktisk oppbevaring når sklisikringen ikke er i bruk.


Størrelse Universal

Spørsmål. Er sklibeskyttelsen bare tilgjengelig i én størrelse?
Svar. Ja, denne modellen festes på en enkel måte rundt forfoten, og fungerer uansett skostørrelse.

Spørsmål. Må ikke en ordentlig sklibeskyttelse ha brodder også under hælen?
Svar. Det stemmer! FrontGrip er en ekstra praktisk sklisikring som man alltid kan ha i vesken ved umiddelbare behov, og er derfor ikke en modell som du bruker ved mer omfattende behov for sklibeskyttelse – for eksempel på en lengre spasertur.