EasyGrip Walksafe brodder | Rehaboteket

EasyGrip Walksafe brodder

  •  199 kr 

EasyGrip Walksafe brodder er spesielt utviklet for trygge vinterturer på glatte og isete underlag, og er enkle å ta av og på

Les mer

  • Forbedret feste på is og snø under spaserturen i vinter
  • Brodder av stål for et trygt og sikkert grep
  • Enkle å ta av og på
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

EasyGrip Walksafe er en slitesterk sklisikring for hele foten, med 6 brodder av slitesterkt stål og en grovmønstret underside for et sikrere godt grep på glatte og isete underlag.
Broddene av stål er plassert på skoens belastningsområder, med 4 plassert under forfoten og 2 under hælen for å skape et trygt og godt feste på spaserturen vinterstid.

EasyGrip er laget av TP-gummi, et fleksibelt materiale med høy grad av slitestyrke og elastisitet for at broddene skal være enkle å ta av og på. Konstruksjonen og materialet gir muligheten til å bruke sklibeskyttelsen sammen med forskjellige typer sko – fra spasersko til vinterstøvler. For å gjøre den enda enklere å ta av og på, har EasyGrip markerte retningspiler over forfoten og hælen for å tydeliggjøre og forenkle monteringen.

Det bakre hælgrepet har en ekstra stor og gripevennlig flik som gjør innfestingen over skoens hælkappe lettere. Den smarte konstruksjonen og forenklede påføringen gjør det mulig å raskt og enkelt ta av og på beskyttelsen ved behov, f.eks. når du skal gå inn i en butikk med hardt steingulv der stålbrodder ikke bør brukes fordi de kan oppleves glatte.

EasyGrip Walksafe lages i 4 forskjellige størrelser fra skostørrelse 35–47, og fås i unisex for menn og kvinner uavhengig av skoens lest og bredde.
Rengjør sklibeskyttelsen ved behov i rennende vann, og oppbevar den mørkt for å minimere aldersslitasje.


Størrelse
Small 35-38
Medium 38-41
Large 41-44
X-Large 44-47

Spørsmål. Dersom jeg havner mellom to størrelser, skal jeg da velge den største eller minste størrelsen?
Svar. Siden sklibeskyttelsens fiksering skaper forutsetningen for funskjonen, anbefaler vi at du velger den minste størrelsen.

Spørsmål. Er det forskjell på dame- og herremodell?
Svar. Nei, sklibeskyttelsen er unisex, men tilpasset i 4 størrelser fra 35–47.