Strømpe ved artrose i foten - IMAK | Rehaboteket
strompe_ved_artrose artrosestrompe

Strømpe ved artrose i foten - IMAK

  •  539 kr 

Unik strømpe ved artrose i foten, tåleddene eller ankelen ved problemer med smerte og stivhet forårsaket av artrose og artritt.

Les mer

  • Gir økt sirkulasjon og bevegelighet i tå og fot
  • Kompresjon og lett oppvarming for smertelindring i foten og tærne
  • Kan brukes dag som natt - med eller uten sko
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

IMAK-strømpen gir en lett kompresjon og lokal oppvarming av en smertefull eller stiv fot, ankel eller tåledd. Den unike konstruksjonen av IMAK-strømpen har gjort den til et bejublet produkt ved artrose i foten, artrose i tåleddene eller generell smerte og stivhet i tærne, foten og ankelen.
Strømpens anatomiske passform sikrer lokal kompresjon av hele foten og ankelen. For å gi en lett kompresjon av tåleddene på best mulig måte, er strømpen konstruert akkurat som en hanske med lokal støtte og kompresjon for hver tå individuelt.
Denne unike konstruksjonen sikrer riktig mengde lokal kompresjon for hver tå ved problemer med smerter og stivhet i tåleddene forårsaket av for eksempel artrose eller artritt. Ved artrose i foten og artrose i tåleddene hovner ofte den angrepne kroppsdelen opp, og dette motvirkes effektivt av IMAK-strømpen. Opphovning er alltid koblet til redusert bevegelighet i leddene, og er en årsak til at personer med artrose i foten og tærne opplever stivhet i forbindelse med bevegelser og normal gange. IMAK-strømpen for artrosebehandling motvirker denne opphovningen effektivt, takket være strømpens kompresjonsprofil og anatomiske passform. Resultatet blir bedre bevegelighet med mindre stivhet og smerter.
                      
Strømpen er produsert av et mykt, elastisk og pusteaktivt bomullsmateriale som gir en lett kompresjon og bidrar til oppvarming av tåleddene og foten. Ved problemer med nevropati og fibromyalgi gir strømpens lokale og lette varmeutvikling ofte en direkte smertelindring og letter bevegelser i fot og tåledd. Ved artrose i foten og tåleddene gir ofte kombinasjonen av IMAK-strømpens smertelindrende, kompresjonsgivende og lett varmende egenskaper en effekt både med hensyn til smertelindring, redusert opphovning og bedre bevegelighet i leddene.
Strømpen fungerer like bra til å brukes som vanlige sokker, og kan med fordel brukes på jobb eller til hverdags, på trening og spaserturer og om natten ved problemer med smerter og opphovning.
IMAK-strømpen er ikke en konvensjonell kompresjonsstrømpe ved opphovning i foten, ankelen og nedre del av leggen, men den er en unik strømpe for artrose i fot, tåledd eller ankel, noe som gjør at den uten problemer kan brukes om natten i liggende posisjon.

Bruk IMAK-strømpen ved smerter, problemer med stivhet eller opphovning i fot og tåledd, og spesielt ved
 - Artrose i foten
 - Artrose i tåledd eller ankler
 - Artritt i fot og ankel
 - Problemer med generell stivhet eller smerter i fot og tær
 - Økende problemer forårsaket av lokal stivhet i fot og tåledd
 - Nedsatt sirkulasjon og kalde føtter og tær
 - Nevropati og fibromyalgi

Strømpens bomullsmateriale sikrer best mulig funksjonalitet og gir en god pusteevne for optimal brukerkomfort. Strømpen vaskes i håndlunkent vann med et mildt vaskemiddel, og skal lufttørke før bruk.
IMAK-strømpen ved artrose i foten og tåleddene finnes i tre ulike størrelser; S-M-L, og passer både menn og kvinner. Strømpene selges alltid i par for høyre og venstre fot.


StørrelseSkostørrelse
Small35 - 39
Medium39 - 42,5
Large43 - 48
Måleinstruksjoner