Strømpe mot hælspore PF8 ACTIVE | Rehaboteket
strompe_mot_haelspore haelsporestrompe strompe_haelspore

Strømpe mot hælspore PF8 ACTIVE

  •  349 kr 

PF8 ACTIVE strømpe mot hælspore med kompresjon som er svært godt egnet til turer, sport og mosjon

Les mer

  • Høyere kompresjon til aktivitet, trening og turer
  • Forsterket fotparti for ekstra slitestyrke og komfort
  • Erstatter teiping av hælspore / plantar fasciitt
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Strømpe mot hælspore PF8 ACTIVE er en videreutvikling av den enormt populære PF8-strømpen mot hælspore, men i en ACTIVE-modell for høyere belastning ved sport, trening og mosjon. PF8 ACTIVE er konstruert med 25 % høyere kompresjon i den unike PF-sonen for mer effektiv avlasting av seneplaten under foten ved belastninger for deg som har problemer med hælspore og plantar fasciitt.

PF8 ACTIVE har totalt 8 forskjellige komprimerende soner vevd inn i strømpen for effektivt å bidra til optimal kompresjonsbehandling i forbindelse med problemer med hælspore / plantar fasciitt.
Den unike kompresjonssonen – PF-sonen – er forsterket og har kraftigere kompresjon sammenlignet med PF8, som er en strømpe for hælspore i hverdagssammenheng. Kompresjonen over fotens plantar fascia (seneplaten under foten) fungerer litt på samme måte som teiping men uten risikoen for hudskader og andre problemer teipbruk medfører. PF8 ACTIVE gir deg en enklere måte å behandle hælspore og plantar fasciitt på, med et gjenbruksprodukt som har dokumentert funksjon.

PF8 ACTIVEs forsterkede kompresjon avlaster mer effektivt og erstatter den tradisjonelle teipingen av hælspore / plantar fasciitt. Den høyere kompresjonsgraden i strømpen betyr også at materialet er mindre elastisk, og den er konstruert for å fungere bedre ved sportsutøvelse med høy intensitet og generelt kraftigere belastning av foten i forbindelse med f.eks. idrett, turer og trening. Ulempen med teiping av hælspore er at det ofte er vanskelig å teipe korrekt og med riktig kompresjon – ikke for løst og ikke for stramt. PF8 ACTIVE gir deg korrekt kompresjon i en enkel og prefabrikkert løsning. Med riktig kompresjon hver gang kan du behandle hælspore og plantar fasciitt korrekt og på en enkel måte.
PF8 ACTIVE har også et kraftig forsterket fotparti som bevarer produktets slitestyrke selv ved intens og tung belastning og slitasje, og strømpen passer uten problemer i alle sko og sportssko av ulike modeller.

PF8 ACTIVE er tilgjengelig i tre størrelser: S-M-L. Small passer deg med skostørrelse 35–39, Medium 40–43 og Large 44–48.
Hvis du havner mellom to størrelser, bør du velge den største størrelsen for å sikre strømpens kompresjonsprofil.
Strømpene selges alltid i par og er ikke høyre- eller venstrespesifikke.


StørrelseSkostørrelse
Small35 - 39
Medium40 - 43
Large44 - 48
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg har problemer med hælen min, og problemene øker ved kraftig belastning. Kan jeg bruke PF8 ACTIVE når jeg trener?
Svar. Ja. PF8 ACTIVE har ekstra høy kompresjon rundt foten ved problemer med plantar fasciitt i forbindelse med sport og trening.

Spørsmål. Jeg pleier å teipe foten min når jeg trener, men har fått problemer med hudplager på grunn av teipen. Kan PF8 ACTIVE erstatte sportsteipen?
Svar. Ja, prinsippet som PF8 ACTIVE er bygd på er nettopp teiping, men med PF8 får du samme effekt i en mye enklere konstruksjon i form av en stram strømpe. Den unike PF-sonen i PF8 ACTIVE har 25 % høyere kompresjon for å ytterligere og mer effektivt avlaste foten ved tung belastning som sport, trening og mosjon.

Spørsmål. Jeg har bare problemer i høyre fot, kan jeg bruke begge strømpene på én fot eller må jeg bruke dem parvis?
Svar. Du kan godt bruke begge strømpene på høyre fot hvis du vil. Du må ikke bruke dem i par.

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

5

Avlasting

4

Varme

2