Støtteskinne for hallux valgus | Rehaboteket
stotteskinne_for_hallux_valgus

Støtteskinne for hallux valgus

  •  399 kr 

Ekstra effektiv støtteskinne for hallux valgus. Skinnen settes på ved hjelp av myke, justerbare bånd og gir en effektiv støtte for et rettere stortåledd.

Les mer

  • Ekstra stabil støtteskinne
  • Fullt tilpasningsbar for optimal støtte
  • Justerbar for optimal komfort
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Støtteskinne for hallux valgus er et brukervennlig hjelpemiddel for problemer med hallux valgus – skjevt stortåledd. Skinnen er konstruert for å rette opp stortåens grunnledd som ofte er skjevstilt ved utviklet hallux valgus.
Skjevstillingen av stortåen bidrar til en økt feilstilling av stortåens grunnledd, noe som ofte medfører at man utvikler en kul på innsiden av grunnleddet. Når støtteskinnen settes på motvirkes feilstillingen, og grunnleddet settes i en nøytral posisjon som ofte er umiddelbart smertelindrende.

Skinnen festes enkelt ved hjelp av to båndsystemer og tillater fullt justerbare innstillinger for optimal funksjon og komfort. Dersom båndene strammes hardere, øker graden av støtte for stortåleddet, samtidig som kraften på stortåen øker.
Skinnen er laget av sterk plast for å kunne stabilisere stortåleddet på best mulig måte, og bidra til et rettere grunnledd. Skinnen kan med fordel brukes om natten uten strømper, og festes effektivt takket være to båndsystemer rundt vristen og stortåleddet. Innsiden av båndene og skinnen er godt polstret for å oppnå optimal komfort ved bruk.
Støtteskinnen vaskes med lunkent vann og skal lufttørke før bruk.


Størrelse Skostørrelse
Small 34 - 36
Medium37 - 40
Large41 - 46
Måleinstruksjoner