Ortopedisk såle for damesko | Rehaboteket
såle for damesko skoinnlegg_damesko

Ortopedisk såle for damesko

  •  739 kr 

Ortopedisk såle for damesko er et ortopedisk skoinnlegg av beste kvalitet og funksjon. Innleggssålen er utviklet for å stabilisere og avlaste mellomfot og forfot.

Les mer

  • Spesielt utviklet for damesko med hæl
  • Ekstra støtte for mellomfot og forfot
  • Tar minimalt med plass i skoene
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Skoinnlegget for damesko er en ortopediske såle som er spesielt utviklet for å gi optimalt med støtte og avlastning for en overbelastet eller smertefull fot. Skoinnlegget er utviklet for å passe i alle typer damesko. Det er ekstremt tynt i hæl og forfot for å ta minimalt med plass i trange sko, for eksempel pumps og høyhælte sko. 
Skoinnlegget er en ortopedisk såle utviklet med fokus på absolutt best kvalitet og støtte. Skoinnlegget har en forsterket mellomfot og en innebygget forfotspute, for å gi effektiv støtte og avlastning i hælen, den fremre fotbuen og den fremre delen av fotsålen.

Skoinnleggets unike konstruksjon muliggjør bruk av sålen også i trange sko og sko med høye hæler. Skoinnlegget er ekstremt tynt under hælen for ikke å påvirke skoens grep i hælkappen. I tillegg er det svært tynt under forfoten for å ta minimalt med plass i skoens tåboks. Den ortopediske sålens unike konstruksjon sikrer best mulig brukerkomfort ved daglig bruk i sko med hæl, og motvirker problemer med smerter eller trøtthet etter en dags bruk av pumps eller sko med høye hæler.
Skoinnlegget har en plastforsterket mellomfotstøtte for ekstra effektiv støtte i fotbuen ved bruk. For å oppnå en optimal avlastning av forfoten, har den ortopediske sålen en innebygget forfotspute som effektivt løfter den fremre fotbuen. Ved bruk av sko med hæler, øker belastningen over fremre del av fotsålen og den fremre fotbuen, noe som skoinnlegget effektivt  bidrar til å redusere.
Skoinnlegget har en tykkelse under hælen på 2 mm, noe som sikrer at foten havner i normal stilling i skoene, med minimal risiko for at skoen skal begynne å glippe.
De ortopediske skoinnleggene selges alltid i par


Skostørrelse
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Måleinstruksjoner

Fråga. Jag får ofta smärta i hålfoten och framfoten när jag använder vardagsskor med klack. Kan hålfotsinlägget hjälpa mig?
Svar. Ja, hålfotsinlägget är speceillt tillvekrat för att stabilisera mellanfoten (hålfoten) och samtidigt lyfta främre fotvalvet för att avlasta främre trampdynan. 

Fråga. Kan jag tvätta hålfotsinlägget?
Svar. Ja, hålfotsinlägget är tillverkad med en slitstark textil mot foten som enkelt kan rengöras med hjälpa av ljummet vatten och en mild tvållösning.

Fråga. Kan hålfotsinlägget hjälpa mig som har problem med kraftig belastning av främre trampdynan vid användning av klackskor?
Svar. Ja, absolut! Hålfotsinlägget är speceillt utvecklat för att stabilisera mellanfoten och lyfta främre fotvalvet med hjälpa av den inbyggda framfotspelotten. Att ta upp stöd i mellanfoten och lyfta främre fotvalvet bidrar effektivt till en avlastnign av främre trampdynan. 

Fråga. Jag är en dam som har skostorlek 42-43 i skor vilket gör det ibland svårt att hitta finskor i min storlek. Finns hålfotsinlägget i så stora storlekar? 
Svar. Ja, hålfotsinlägget tillverkas i storlekar från 35 - 46