Nattskinne plantar fasciit, PF-nite for plantar fasciitt
nattskinne for plantar fasciitt nattskinne for plantar fasciitt

Nattskinne for plantar fasciitt - PF-nite

  •  1199 kr 

Unik nattskinne for plantar fasciitt, en smertefull betennelse i foten. 

Les mer

  • Minsker morgenstivhet ved plantar fasciitt
  • Strekker kontinuerlig ut bindevevet under foten
  • Justeres ved hjelp av et borrelåsbånd
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Nattskinne for plantar fasciitt PF-nite er en veldig smidig og helt unik nattskinne for smerter i foten ved plantar fasciitt. Målsetningen med PF-nite er å strekke bindevevet under foten, som er betent ved plantar fasciitt, langsomt og kontinuerlig. Smertene er ofte lokalisert på innsiden av foten, i overgangen mellom fotbuen og hælen. Dette med tanke på at plantar fasciitt er en betennelse i fotens bindevev, og ofte forårsaker en direkte belastningssmerte i foten. Ved plantar fasciitt oppstår ofte stivhet om morgenen, samt smerter etter nattesøvn.
Nattskinne for plantar fasciitt PF-nite sikrer en kontinuerlig uttøying av bindevevet under foten for å effektivt bryte den negative spiralen ved problemer med plantar fasciitt. Nattskinne for plantar fasciitt PF-nite gir en forsiktig strekking av bindevevet under foten, takket være den leddede delen av fotplaten, som enkelt kan justeres ved hjelp av et borrelåsbånd og som regulerer graden av strekking på skinnens framside. Strekkingen av skinnen kan enkelt justeres individuelt for å oppnå maksimal smertereduksjon ved bruk.
Ved strekking som kan tilpasses, oppnås en langsom uttøying av bindevevet under foten, noe som ofte bidrar til at foten leges raskere, gir umiddelbar smertelindring samt mindre smerter og stivhet om morgenen.

Nattskinne for plantar fasciitt PF-nite har også en unik konstruksjon i form av åpen hæl, noe som innebærer at skinnen oppleves som svært smidig og ikke like innkapslende ved bruk i sengen som andre nattskinner. Til tross for skinnen har man full hælkontakt, noe som er helt unikt for en nattskinne. Skinnen er polstret med et luftig og veldig komfortabelt materiale for best mulig brukerkomfort.

Spenn stoffet rundt leggen og rundt forfoten for optimal fiksering og juster borrelåsbåndet på framsiden av skinnen for optimal innstilling av den uttøyende effekten av skinnen. 


StørrelseSkostørrelse
Small / Medium 36 - 42
Large / X-Large43 - 48
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

0

Kompresjon

0

Avlasting

0

Varme

0