Innleggssåle plattfot
Innleggssåle plattfot Innleggssåle for plattfot Innleggssåle for plattfot og lav fotbue

Innleggssåle plattfot

  •  699 kr 

Ekstra stabil innleggssåle spesielt konstruert for å stabilisere en lav fotbue med behov for ekstra støtte under foten. Innleggssålen er forsterket under buen, med en sterk termoplast for ekstra støtte og kontroll. 

Les mer

  • Ekstra stabil for plattfot og lav fotbue
  • Forsterket med oppbygning av termoplast under fotbuen
  • Ekstremt smidig såle som passer i alle skotyper
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Innleggssåle for plattfot og lav fotbue er en svært stabil innleggssåle, spesielt konstruert for å gi ekstra støtte i fotbuen ved behov for stabilitet og kontroll i mellomfoten.
Skoinnlegget er ekstra anvendelig for lavere fotbuer eller plattføtter, takket være skoinnleggets unike konstruksjon. Det skålformede hælpartiet bidrar til å støtte hælen ved belastning. Skålformen gir en effektiv støtte for hælputen, og bidrar til å motvirke overpåvirkning av hælputen ved kraftigere belastning. Skålens kanter "samler" hælputen inn under hælbenet. 

Mellomfotsdelen i innleggssålen er forsterket med ekstra sterk termoplast, som effektivt bidrar til en god og komfortabel støtte for lave fotbuer. Fotbueinnlegget har en innebygget forfotsstøtte, en fremre pute som bidrar til et effektiv løft av den fremre fotbuen for ekstra støtte. Forfotsputen bidrar til en effektiv trykkavlastning av den fremre delen av fotsålen.
Fotbueinnlegget for plattfot er utviklet med en unik anatomisk passform, og bidrar til ekstra god støtte og balansering av hælen, mellomfoten og forfoten, alt i samme fotbueinnlegg.

Oversiden av fotbueinnlegget er kledd med et perforert microskinn, som holder foten behagelig sval ved bruk. Microskinnet er svært slitesterkt, og kan enkelt rengjøres i lunkent vann tilsatt et mildt vaskemiddel.
Fotbueinnlegget for plattfot er utviklet for å fungere optimalt i hverdagssko ved behov for ekstra støtte. Fotbueinnlegget for plattfot er ekstremt fleksibelt, og tar minimalt med plass i alminnelige sko.


Skostørrelse
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Måleinstruksjoner