Hallux Valgus silikonbeskyttelse
silikonbeskyttelse_hallux_valgus

Hallux Valgus silikonbeskyttelse

  •  189 kr 

Hallux Valgus silikonbeskyttelse er en kombinasjonsbeskyttelse, med trykkavlastning av stortåleddet og en ekstra støtte for en rettere stortå i en og samme produktløsning

Les mer

  • Effektiv trykkavlastning av stortåleddet
  • Reduserer trykk mellom stortåen og andre tær
  • Ekstremt lav profil som passer alle skotyper
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Hallux Valgus silikonbeskyttelse gir en effektiv trykkavlastning av stortåleddet, samtidig som silikonbeskytteren har en innebygd silikonkile som bidrar til å rette opp stortåen.
Silikonbeskytteren er fremstilt i en heldekkende konstruksjon, som bidrar effektivt med å trykkavlaste hele stortåleddet ved trykk fra sko og sandaler, beskyttelsen for Hallux Valgus har en innebygd kile som retter opp stortåen ved bruk, samtidig som den motvirker trykk og eventuelle gnagsår mellom stortåen og øvrige tær ved kraftig feilstilling av stortåleddet.

Hallux Valgus silikonbeskyttelse er fremstilt med en anatomisk passform, med en ekstremt lav profil for å fungere i alle typer sko og i alle sammenhenger.
Silikonet er av høyeste kvalitet, og gir en ekstra effektiv trykkavlastning. Bruk Hallux Valgus-beskyttelsen under en vanlig strømpe i skoen.

Hallux Valgus-beskyttelsen håndvaskes enkelt i lunkent vann, og bør lufttørkes før bruk.


StørrelseUniversal