Hallux Valgus hjelpemiddel HalluFit
hallux_valgus_hjelpemiddel

Hallux Valgus hjelpemiddel HalluFit

  •  239 kr 

Hallux Valgus HalluFit er et effektivt hjelpemiddel for bevegelighetstrening av stortåens grunnledd Hallux Valgus.

Les mer

  • Unikt hjelpemiddel for bevegelighetstrening
  • Gir repeterende og kontrollert strekking av stortåleddet
  • Universalstørrelse som passer både kvinner og menn
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

HalluFit er et effektivt Hallux Valgus hjelpemiddel for bevegelighetstrening av stortåens grunnledd som forebygging, og etter gjennomført operasjon av Hallux Valgus.
HalluFit er et elastisk hjelpemiddel som benyttes for langsom repetetiv og kontrollert strekking av stortåleddet med lett motstand. HalluFit involverer begge stortåleddene, og er svært enkel å bruke.
Ved bevegelighetstrening posisjoneres Hallux Valgus i en naturlig nøytralposisjon uten feilstillingen. HalluFit forenkler også bevegelighetstrening etter operasjon av Hallux Valgus, og kan benyttes uansett situasjon og plass. Hjelpemiddelet HalluFit for Hallux Valgus leveres i én størrelse, og kan uten begrensninger brukes av både kvinner og menn.

Bruk av HalluFit hjelpemiddel for Hallux Valgus. Sitt ned og fest HalluFit over høyre og venstre stortåledd. HalluFit har to trykkavlastende støtter som skal plasseres på stortåleddenes utside ved bevegelighetstreningen.
Flytt hælene mot hverandre slik at føttene peker lett utover. Utnytt HalluFits elastikk for en kontrollert strekking av stortåleddene utover til en nøytral posisjon.
Anbefalt bruk av hjelpemiddelet HalluFix er 3-7 minutter to ganger om dagen. Start forsiktig med noen minutters trening, og øk deretter gradvis.


StørrelseUniversal