Forfotspelott Flexi | Rehaboteket

Forfotspelott Flexi

  •  279 kr 

Ekstremt enkel og smidig forfotstøtte som festes på foten og ikke i skoen. Flexi har en innsydd pute som løfter og avlaster ved problemer med forfoten.

Les mer

  • Forfotstøtte som kan brukes uansett skovalg eller situasjon
  • Kan også brukes uten sko
  • Løfter og avlaster den fremre fotbuen
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Forfotspelott Flexi er en ekstra fleksibel forfotstøtte som enkelt kan festes på foten ved behov og som kan brukes uansett skovalg eller situasjon , siden den fremre puten sitter rundt foten og ikke på en såle eller fastlimt i en sko.
Flexi er en fremre pute som er laget av et mykt og komfortabelt skum-materiale, og puten sitter montert på et elastisk bånd for optimal sikkerhet og enkelhet. Pelotten kan på en veldig enkel måte festes rundt foten og enkelt fjernes igjen avhengig av situasjonen. Fordi puten sitter på det elastiske båndet, fungerer forfotspelotten også ved bruk uten sko innendørs, en situasjon der det vanligvis ikke er mulig å bruken en fremre pute.
Puten har også en selvklebende overflate som plasseres mot foten for å ytterligere forbedre pelottens funksjon og feste. Sammen med det elastiske båndet bidrar den selvklebende overflaten til at puten sitter ekstra godt til foten. Riktig plassert skal puten ligge og løfte bak den fremre fotbuen, og ofte oppleves en korrekt plassert pelott som at den sitter for langt bak på foten. For en maksimal avlastning av fremre fotpute skal ikke Flexi komme i kontakt med selve fotputen.

Forfortspelott Flexi vaskes i lunkent vann og en mild såpeløsning ved behov. Trykk overflødig vann ut av produktet og la det lufttørke uten varme før bruk. Forfotspelott Flexi finnes i to størrelser - Small for personer med skostørrelse opp til 40, og Large for personer med skostørrelse fra 41 og oppover. Flexi leveres i par - 2 stk. forfotsstøtter som kan brukes både på høyre og venstre fot.


Skostørrelse
Small skostørrelse opp til 40
Large skostørrelse fra 41 og oppover
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg har problemer med nedsunkne fremre fotbuer og bruker puter i alle sko. Kan jeg bruke forfotspelott Flexi i situasjoner der jeg ikke har på sko, for eksempel når jeg går i strømper innendørs?
Svar. Ja, forfotspelott Flexi har en helt unik konstruksjon ved at den festes rett på foten, og kan brukes uansett skovalg eller situasjon. Ved bruk innendørs fungerer det ofte best dersom støtteputen festes direkte mot huden under strømpene.

Spørsmål. Hvilken størrelse skal jeg velge dersom jeg har skostørrelse 40 og veldig smale føtter?
Svar. Velg størrelse Small dersom du har smale føtter, og størrelse Large om du har brede føtter.

Egenskaper

Stabilitet

0

Kompresjon

0

Avlasting

0

Varme

0