CoTEX Achillex ved akillessenebetennelse | Rehaboteket
ortose for akillessenebetennelser

CoTEX Achillex ved akillessenebetennelse

  •  999 kr 

CoTEX Achillex -  kombinasjonsortose for akillessenebetennelser

Les mer

  • Kombinerer optimal kompresjon med effektiv avlastning
  • Avlastende hælkile integrert
  • Virker ofte smertelindrende ved akillessenebetennelser
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Unik kombinasjonsortose for akillessenebetennelser - Achillex kombinerer optimal kompresjon med effektiv avlastning for en smertefull hælsene ved akillessenebetennelser. Den unike helseneortosen er laget av et høykompresjonsmateriale, CoTex, som effektivt former seg etter ankelens anatomi for optimal funksjon og brukerkomfort.
Achillex har to viscoelastiske silikonputer plassert på innsiden og utsiden av hælsenen for å oppnå kompresjon og avlastning av hælsenen. Silikonputen er anatomisk designet for best mulig kompresjon.

CoTEX Achillex viscoelastiske puter bidrar også til avlastning av hælsenen og hælsenefestet, og er optimalt å bruke for effektiv avlastning av f.eks. "Haglunds hæl". CoTEX Achillex har også en avlastende hælkile integrert i ortosen, som sikrer effektiv avlastning ved akillessenebetennelser. Hælkilen er laget av viscoelastisk silikon, og er 6 mm høy for optimal avlastning. Hælkilen bidrar effektivt til å minske akillessenens arbeidsområde opp og ned, og virker ofte umiddelbart smertelindrende ved akillessenebetennelser. Achillex leveres med et par hælkiler for å motvirke feilbelastning og kompensere for benlengdeforskjell for den andre foten.


StørrelseOmkrets i henhold til bildet
X-Small17 cm - 19 cm
Small19 cm - 21 cm
Medium21 cm - 23 cm
Large23 cm - 25 cm
X-Large25 cm - 27 cm
Måleinstruksjoner