Kjølesystem NovaCool lår | Rehaboteket

Kjølesystem NovaCool lår

  •  929 kr 

Unikt kjølesystem for kompresjon og kuldebehandling av muskelbrudd eller idrettsskader.

Les mer

  • Kjølesystem for akutt håndtering av lårskade
  • Erstatter isposer, kjøleelementer og elastiske bandasjer
  • Svært kostnadseffektivt - kan gjenbrukes innenfor idrettsklubben
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

NovaCool kuldesystem er et unikt system som kombinerer kjølebehandling som tilsvarer en ispose med kompresjon som tilsvarer en kompresjonsbandasje i ett og samme system.
Med en unik kompresjonsmansjett som kan brukes et ubegrenset antall ganger, sikrer NovaCool-systemet kompresjon ved muskelskader eller brister i lår-regionen.
Et kjølelement legges inn i kompresjonsmansjetten for å sikre en god nedkjøling av skaden.

NovaCool har et effektivt kjøleelement som plasseres i kjøleskapet når det ikke er i bruk. Kjøleelementet  legges i mansjetten som er utstyrt med en oppblåsbar luftpute, for å kombinere nedkjøling med kompresjon. Kombinasjonen av kulde og kompresjon reduserer effektivt hevelser i lårmuskelen, samtidig som man oppnår en effektiv smertelindring. Kompresjonsmansjetten er utstyrt med en pumpe som gir en svært enkel og hurtig kompresjonsøkning over låret. Mansjetten er også utstyrt med en trykkreduksjonsventil som bidrar til en enkel og hurtig justering av trykket og kompresjonen over låret.

NovaCool oppfyller alle krav for en akutthåndtering i henhold til PRICE metoden, og tilfører de viktige komponentene I (kulde) og C (kompresjon) på en svært enkel og hurtig måte.
Med NovaCool lårsystem kan man foreta nedkjøling og kompresjon av den skadede kroppsdelen i løpet av bare noen sekunder etter at skadet har oppstått.
NovaCool kan gjenbrukes mange ganger, og erstatter helt behovet for å kjøpe dyre isposer og elastiske bandasjer. Med et NovaCool system i beredskap i idrettsklubben, har man den mest effektive, enkle og til og med billigste løsningen for korrekt håndtering av en muskelbrist i låret.


Størrelse Universal

Spørsmål. Hvordan vasker jeg mitt NovaCool kjølesystem?
Svar. Anbefalt vaskeråd er skånsom håndvask på 30°, med stengt borrelås for mindre slitasje. Kjølemansjetten rengjøres enklest ved hjelp av en fuktig klut.

Spørsmål. Hvordan bruker jeg mitt NovaCool system?
Svar. NovaCool består av 3 komponenter: En Trykkmansjett (svart), en kuldemansjett (blå), og en pumpe med en 35 cm lang silikonslange. Legg kuldemansjetten i kjøleskapet i god tid før bruk, slik at mansjetten er tilstrekkelig nedkjølt. Legg kuldemansjetten inn i trykkmansjetten og fest med borrelås, og plasser så hele systemet. Spenn båndene rundt leggen, og lukk borrelåsen, slik at systemet sitter på plass. Monter pumpen til trykkventilen, og vri om til On-posisjon. Pump med håndpumpen for å øke kompresjonen, for på denne måten å oppnå redusert hevelse og kuldebehandling samtidig. Om trykket blir for høyt, kan du enkelt åpne ventilen på bandasjen, og få en umiddelbar reduksjon av trykket.