Kjøleesystem NovaCool Kneledd
NovaCool kjøleesystem kne NovaCool kjøleesystem kne

NovaCool Kjøleesystem Kne

  •  1199 kr 

Nedkjøling og kompresjon er en veldokumentert metode for å redusere hevelser i et ledd. NovaCool kombinerer begge egenskaper uavhengig av hvor du befinner deg.

Les mer

  • Svært enkel kuldebehandling uavhengig av hvor du befinner deg
  • Reduserer hevelser i kneleddet
  • Justerbar kompresjon med pumpe og ventilsystem
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

NovaCool Kjøleesystem Kne - nedkjøling og kompresjon hjemme, på jobben eller etter trening og mosjon.
Kompresjon og nedkjøling er den beste og mest effektive måten å redusere hevelser i kneleddet. Det er en vel utprøvd og bekreftet tilnærming til skadebegrensning, og nedkjølingen og kompresjonens positive effekt er klinisk dokumentert i mange studier*. Kombinasjonen av kulde og kompresjon har ikke tidligere vært tilgjengelig for bruk i hjemmet på en så enkel og fleksibel måte. NovaCool Kuldesystem gir en korrekt rehabilitering hjemme, etter treningsøkten eller før spaserturen.
NovaCool kjølesystem kne har et effektivt kjøleelement som plasseres i kjøleskapet når det ikke er i bruk. Kjøleelementet monteres i NovaCool-mansjetten, som er utstyrt med en oppblåsbar luftpute, for på en enkel måte å kombinere nedkjøling med kompresjon.

Kombinasjonen av nedkjøling og kompresjon reduserer effektivt hevelser i kneleddet samtidig som man oppnår en effektiv smertelindring.
Kompresjonsmansjetten er utstyrt med en pumpe som gjør det mulig å oppnå en ekstremt enkel og hurtig kompresjonsøkning over kneleddet. Mansjetten er også utstyrt med en reduksjonsventil, som gir en enkel og hurtig justering av trykket og kompresjonen over leddet.

Bruk NovaCool kne ved generell smerte, betennelse og overbelastning i kneleddet
NovaCool Kne gir nedkjøling med kompresjon uavhengig av hvor du befinner deg, og kan enkelt festes ved hjelp av knemansjettens to borrelåsbånd.


Størrelse Universal Høyre Venstre

Spørsmål. Hvordan vasker jeg mitt NovaCool kjølesystem?
Svar. Anbefalt vaskeråd er skånsom håndvask på 30°, med stengt borrelås for mindre slitasje. Kjølemansjetten rengjøres enklest ved hjelp av en fuktig klut.

Spørsmål. Jeg skal gjennomgå en kneoperasjon, og min lege nevnte at man kan behandle smerten etter operasjon med kjøling og kompresjon. Er dette produktet hensiktsmessig også etter operasjonen?
Svar. Ja, NovaCool kan brukes for alle smertetilstander i kneleddet, og kombinerer nedkjøling for redusert smerte, og kompresjon for redusert helvelse i kneleddet.

Spørsmål. Hvordan bruker jeg mitt NovaCool system?
Svar. NovaCool består av 3 komponenter: En Trykkmansjett (svart), en kuldemansjett (blå), og en pumpe med en 35 cm lang silikonslange. Legg kuldemansjetten i kjøleskapet i god tid før bruk, slik at mansjetten er tilstrekkelig nedkjølt. Legg kuldemansjetten inn i trykkmansjetten og fest med borrelås, og plasser så hele systemet over kneleddet. Spenn de to lange båndene rundt kneleddet, og lukk borrelåsen, slik at systemet sitter på plass rundt kneleddet. Monter pumpen til trykkventilen, og vri om til On-posisjon. Pump med håndpumpen for å øke kompresjonen rundt kneleddet, for på denne måten å oppnå redusert hevelse og kuldebehandling samtidig. Om trykket blir for høyt, kan du enkelt åpne ventilen på knebandasjen, og få en umiddelbar reduksjon av trykket over kneleddet.