Ankelstøtte MalleoLITE | Rehaboteket
ankelstøtte ankelstøtte ankelstøtte ankelstøtte

Ankelstøtte MalleoLITE

  •  439 kr 

MalleoLITE er en ekstremt smidig ankelstøtte som kombinerer kompresjon og justerbar støtte for økt stabilitet og minsket opphovning

Les mer

  • Kombinerer støtte og kompresjon
  • Enkel og praktisk å bruke
  • Tar minimalt med plass i sko
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

MalleoLITE er en stabiliserende ankelstøtte til hverdagsbruk som er ekstremt smidig, lett å bruke og har ekstra kompresjon spesielt utviklet for ankelskader.
Justerbar støtte og kompresjon er vanligvis den optimale kombinasjonen for en smertefull, ustabil ankel. Riktig ankelstøtte minimerer problemer i forbindelse med vridninger. Det øker også sikkerheten ved belastning, og kompresjonen rundt ankelen motvirker effektivt oppsvulming som kan oppstå etter skade og under belastning.

Ankelstøtten MalleoLITE er et unikt produkt som kombinerer stabilitet og kompresjon for best mulig resultat. Støtten er produsert i myk og luftig Lycra. Dette sørger for, takket være den anatomiske passformen, kompresjon rundt ankelen i kombinasjon med to justerbare båndsystem i en X-konstruksjon. Bånsystemet er der for å sørge for samme grad av støtte over ankelens innside og utside.
MalleoLITEs runde Lycra-strømpe er produsert i myk og luftig Lycra som gir en optimal kombinasjon av kompresjon og ventilasjon ved bruk. Kompresjonen over ankelen motvirker både oppsvulming ved bruk samt oppsvulming som er i utvikling. Ankelstøtten kommer i tre størrelser for at kompresjonsgraden skal være riktig, uavhengig av din fotstørrelse. 
For økt grad av stabilitet har MalleoLITE to X-bånd over inn- og utsiden av ankelen. Båndene er produserte i semielastisk mesh med høy grad av kompresjon, i kombinasjon med ekstremt smidig utforming og ventilasjon. X-båndene strammes over inn- og utsiden av ankelen akkurat hvor mye eller lite du vil. De tilpasningsbare båndsystemene gir på enklest mulig måte muligheten til å justere støtten etter individuelle behov, avhengig av hvor hardt du strammer båndene.

MalleoLITE kombinerer støtte og kompresjon til en ustabil ankel med ekstemt smidig design og brukervennlighet.
Tykkelsen på de forskjellige materialene i støtten er 3 mm, noe som gjør at ankelstøtten passer i stort sett alle sko, og ikke tar mer plass enn en tynn sokk til tross for at alle funksjoner er godt ivaretatt.
Takket være den unike konstruksjonen er MalleoLITE veldig enkel å bruke. Ankelstøtten brukes på samme måte som en vanlig strømpe, og båndene strammes og festes på en enkel måte ved hjelp av borrelåsbånd på ankelstøttens inn- og utside.

MalleoLITE har en åpen hælkonstruksjon. Dette gjør at den tar minimalt med plass under hælen, og gir deg en normal følelse i skoene selv om du bruker ankelstøtten.


Størrelse Omkretsmål rundt anklene (cm)
Small24 - 28 cm
Medium 28 - 33 cm
Large33 - 38 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hvordan justerer jeg støtten til MalleoLITE?
Svar. Justeringen er ekstremt enkel. Det eneste du må gjøre er å stramme de to justerbare båndene mer eller mindre for å endre støtten over ankelen.

Spørsmål. Skal støtten brukes rett mot huden eller over en strømpe?
Svar. Støtten kan brukes direkte mot huden eller utenpå en tynnere strømpe. Under trening anbefaler vi å ha en strømpe under støtten for å unngå eventuelt gnag.

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

4

Avlasting

3

Varme

1