Knestøtten LIGA Wrap er spesielt tilpasset for brukere som i tillegg til problemene med kneleddet
knestøtte overstrekking

Knestøtte stabil med metallskinner - LIGA Wrap

  •  1949 kr 

Knestøtte med skinner for stabilitet og enkel påføring. Knestøtten har to sidestabiliserende metallskinner plassert på inn- og utsiden

Les mer

  • Stabil knestøtte med stabiliserende metallskinner
  • Modell som legges på for ekstremt enkel påføring
  • Hyper Ex motvirker overstrekking av kneleddet
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Knestøtte Stabil med skinner LIGA Wrap er en anatomisk knestøtte konstruert for å øke stabiliteten i et ustabilt kneledd. Knestøtten har to sidestabiliserende metallskinner plassert på inn- og utsiden av kneleddet for stabilitet av kneleddet. Knestøtten er en type modell som kan legges rett på, noe som forenkler påføringen av knestøtten over kneleddet. I stedet for å dra knestøtten over foten legger man knestøtten direkte rundt kneleddet for enklest mulig påføring. Knestøtten LIGA Wrap er spesielt tilpasset for brukere som i tillegg til problemene med kneleddet også har problemer med bevegeligheten, og som derfor har vanskelig for å strekke seg ned mot foten.

Knestøtten har to ekstra stabiliserende bånd som danner et kors i knehasen for å ytterligere stabilisere kneleddet, og motvirke overstrekking av kneleddet. Overstrekking er et omfattende problem som ofte påvirker hele kneleddets stabilitet på en negativ måte. Det bakre korset motvirker effektivt overstrekking i kneleddet, og systemet er svært enkelt å tilpasse individuelt etter ønsket behov for støtte og kontroll.

Knestøtten kan med fordel benyttes ved artroseproblemer, generell ustabilitet i kneleddet, hyperekstensjonsproblematikk (overstrekking) eller ved behov for ekstra støtte i hverdagen. 
Knestøtten fungerer like godt for hverdagens gåturer som for mosjon og sportsutøvelse. Knestøtten håndvaskes på 30 grader og lufttørkes etter vask.


StørrelseOmkrets rundt kneleddet (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42 - 46 cm
XX-Large 46 - 50 cm
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

4

Varme

3