Knestøtte med skinner for sidestabilitet
Knestøtte med skinner Knestøtte med skinne

Knestøtte SRX med skinner for sidestabilitet

  •  1049 kr 

Knestøtte SRX med skinner for sidestabilitet gir et skadet kne ekstra stabilitet. Knestøtte brukes ved problemer med ustabile kneledd som følge av f.eks. sideligamentskader Les mer

  • Dobbelleddet metallskinne for optimal stabilitet
  • Optimal for extra støtte
  • Anatomisk Konstruksjon for best passform
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Knestøtte SRX med skinner er en effektiv sidestabiliserende knebeskyttelse med to dobbelt leddede metallskinner laget av sterk aluminium for optimal stabilitet.
Knestøtten brukes ved problemer med ustabile kneledd som følge av f.eks. ligamentskader når kneleddet trenger ekstra støtte.
Knestøttens dobbelledde skinner er plassert på innsiden og utsiden av kneleddet for optimal fleksibilitet og stabilitet.
To elastiske bånd rundt knestøtten bidrar til gode justerings- og tilpasningsmuligheter for best mulig stabilitet og funksjon.

Knestøtte med skinner er laget av SRX, et komprimerende, stabiliserende materiale for optimal brukerkomfort. Materialet hjelper til å øke gjennomstrømningen lokalt i kneleddet.
Designen "åpen patella" avlaster kneskålen for å unngå trykk og ubehag over kneskålen. 
Knestøtte SRX med skinner en en videreutvikling av de gamle, klassiske varmebeskyttelsene med hovedmaterialet SRX for best mulig kompresjon, varme og stabilitet og kan med fordel brukes på både høyre og venstre kneledd.


StørrelseOmkretsmått runt knäleden (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium 35 - 38 cm
Large 38 - 42 cm
X-Large 42- 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg har skadet mitt kne og trenger ekstra støtte. Kneleddet kjennes ustabilt når jeg spiller fotball. Er denne støtten noe for meg?
Svar. Ja, Knestøtten med skinner gir ofte den ekstra støtten over kneleddet som trengs for effektiv stabilisering. Skinnene er dobbelleddet og tillater full bevegelse ved bøy og strekk uten å påvirke aktiviteten.

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

4

Avlasting

3

Varme

4