Knestøtte Løperkne for optimal avlastning av løperkne
Knestøtte Løperkne Knestøtte Løperkne

Knestøtte Løperkne ITB

  • 479 kr

Knestøtte Løperkne ITB er en helt unik knestøtte for effektiv avlastning av løperkne. Knestøtten avlaster uten å påvirke kneleddets bevegelsesmønster.

Les mer

  • Unik knestøtte utviklet for behandling av løperkne (runner's knee)
  • Avlaster effektivt betennelsestilstander i kneleddet
  • Festes uten bevegelsespåvirkning av kneleddet
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt & Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Knestøtte ved løperkne ITB er en helt unik knestøtte spesielt utviklet for å behandle løperkne. Knestøtten for løperkne avlaster det betente senefestet ved kneleddets utside, ved at knestøtten påføres over det iliotibiale båndet i smertepunktet.
Knestøtten for løperkne har en unik anatomisk passform, som sikrer optimal innfesting ved høyintensiv bruk, ved for eksempel løping. Knestøtten for løperkne har en unik konstruksjon, med sin utforming som et bånd påvirkes ikke kneleddets bevegelser. Dermed reduseres risikoen for gnagsår ved løping over lengre distanser. Knestøttens avlastende løperknepute er spesielt konstruert for å avlaste det betente senefestet på kneleddets utside, samtidig som det iliotibiale båndet og quadriceps stabiliseres ved hjelp av løperkneputen. Løperkneputen i kombinasjon med silikonpunktene på putens innside, sikrer en effektiv avlastning selv med bare lettere spenning på båndet. Den unike løperkneputen sikrer en effektiv avlastning av løperkne, uten at løperknebåndet trenger å spennes hardt for å oppnå  ønsket effekt.
Muskelspenninger fra hoftemuskelen (tensor fasciae latae) også kalt sprintermuskelen, avlastes med løperknestøtten, og bidrar til en effektiv avlastning av det betente området på kneleddets utside.
ITB knestøtte for løperkne er utstyrt med 4 silikonputer som bidrar til en optimal fiksering av knestøtten ved bruk. Silikonputene fester optimalt over lårmuskelen, og skal plasseres ovenfor kneleddet på lårets utside for optimal funksjon. Knestøtten ved løperkne er fremstilt i et slitesterkt nylonmateriale, og produseres i en universalstørrelse, som på en enkel måte kan tilpasses etter riktig omkretsmål. 

Løperkne forårsaker betennelsessmerter på kneleddets utside. Årsaken til smerten er ofte mekanisk slitasje mellom det iliotibiale båndet og lårbenets ytre benfremspring. Løperkne er et av de vanligste kneproblemene, og rammer ofte løpere og idrettsaktive i utholdenhetsidretter med ensidige bevegelser over lang tid. De ensidige og gjentagende bevegelsene som oppstår ved for eksempel løping, er ofte den direkte utløsende årsaken til løperkne. En avlastende knestøtte ved løperkne bidrar ofte til en effektiv smertelindring, og kan brukes uten begrensninger ved problemer med løperkne. 


StørrelseUniversal Høyre / Venstre

Fråga. Jag har tidigare använt något liknande knäskydd för löparknä men knäskyddet behövdes spännas väldigt hårt för att stanna kvar på låret. Hur fungerar löparknäskydd ITB?
Svar. Löparknäskydd ITB är konstruerat med vidhäftande silikonkuddar på den avlastande pelotten för att ytterligare säkerställa fixering av knäskyddet vid löpning. 

Fråga. Hur skall jag applicera mitt knäskydd för löparknä ITB?
Svar. Knäskyddet skall appliceras ovanför smärtpunkten på knäledens utsida över nedre delen av lårmuskeln. Knäskyddets löparknäpelott har 4 silikonkuddar för effektiv fixering av produkten. Knäskyddet är ytterst flexibelt och kan enkelt flyttas över låret för att hitta rätt placering för optimal avlastning. Prova med att flytta skyddet den första dagen och applicera olika spänningar på bandet för att hitta den optimala placeringen och spänningen. 

Fråga. Hur skall jag mäta för att hitta rätt storlek?
Svar. Löparknäskyddet ITB tillverkas i en universal storlek och klarar omkretsmått runt knäleden från 25 - 45 cm.

Fråga. Är löparknäskyddet höger eller vänsteranpassat? 
Svar. Nej, knäskyddet för löparknä är inte höger eller vänster utan fungerar lika bra på båda sidorna. 

Fråga. Hur skall jag tvätta knäskyddet? 
Svar. Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt med mild tvållösning. Låt knäskyddet lufttorka innan användning