Knestøtte BOA hopperkne
hopperkne støtte Hopperkne BOA knestøtte Hopperkne knestøtte

Knestøtte BOA hopperkne

  •  899 kr 

Knestøtte BOA® for hopperkne er en smidig og effektiv knestøtte for avlastning ved hopperkne og andre kneskålrelaterte problemer, for eksempel PFSS.

Les mer

  • Avlastning ved hopperkne (jumper's knee)
  • BOA® lukkesystem med justeringshjul for presis tilpasning
  • Ekstremt lav profil over leddene
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Hopperkne knestøtte BOA® er en unik knestøtte for hopperkne og kneskålrelaterte problemer, som PFSS, Schlatter og Condromalacia Patella.

Knebeskytteren møter og overgår krav om ekstra effektiv avlastning i kombinasjon med ekstrem smidighet i en og samme knestøtte. Knestøtten er fremstilt i unike materialer, med en svært lav profil for å sikre minimal bevegelsespåvirkning ved aktivitet, uten forstyrrende påvirkning av kneleddets bevegelighet.
Knestøttens konstruksjon med BOA® lukkesystem muliggjør en helt unik avlastning ved hopperkne. BOA®-systemet bidrar til en effektivt innrettet avlastning, direkte over kneskålsenen for hopperkne, PFSS og Sclatter. Hopperkne BOA® har en unik kneskålspute plassert på forsiden av knestøtten, for ekstra effektiv avlastning av kneskålsenen. Puten er utstyrt med støttende silikonpunkter for optimal fiksering og avlastning.
Puten kan fritt omposisjoneres over fremsiden av knestøtten, for individuell tilpasning og avlastning ved problemer med hopperkne.
BOA®-systemet er en helt unik konstruksjon, og kombinerer støtten med en sterk nylonsnor som løper over forsiden på knestøtten. Nylonsnorens spenning justeres enkelt ved hjelp av et BOA®  justeringshjul, som er plassert på kneleddets utside. BOA®-hjulet er kledd med et anti-skli materiale, som sikrer en enkel tilpasning av graden av avlastning ved alle mulige tilfeller.

Avlastningen konsentreres over det riktige området på kneskålsenen, for ekstra effektiv avlastning takket være BOA®-systemets unike konstruksjon. BOA®-lukkesystemets nylonsnor er festet med 4 glidepunkter rundt kneskålsputen. De 4 glidepunktene sikrer en jevn fordeling av trykket over kneskålsputen for ekstra effektiv avlastning. De 4 glidepunktene er helt unike for Hopperkne BOA® knestøtten, og sikrer en stabil grad av avlastning og kompresjon av kneskålsenen.
Hopperkne BOA® knestøtten er en svært effektiv knestøtte for avlastning av hopperkne, PFSS og andre kneskålsrelaterte problemer.
Knestøtten leveres i en unik høyre- og venstremodell, for optimal anatomisk passform og funksjon.


StørrelseOmkrets rundt kneleddet (cm)
Small / Medium28 - 35 cm
Large / X-Large35 - 43 cm
Måleinstruksjoner