TheraGO elastisk knestøtte | Rehaboteket
elastisk knestøtte TheraGO elastisk knestøtte elastisk knestøtte elastisk knestøtte

TheraGO elastisk knestøtte

  •  699 kr 

Anatomisk knestøtte med fleksible, myke skinner for ekstra kontroll og kompresjon av kneleddet 

Les mer

  • Fleksible skinner for bedre kontroll og form
  • Høy grad av kompresjon og komfort
  • Integrert silikonpute for ekstra støtte rundt kneskålen
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

TheraGO knestøtte er en teknisk avansert støtte laget av et unikt kompresjonstekstil som består av fire forskjellige tekstilfibre med varierende elastisitet. Kombinasjonen av høyelastiske og stumme tekstilfibre gir en knestøtte med høy komfort og ekstra høy kompresjon i én og samme konstruksjon. Materialet er rundstrikket og helt uten sømmer for å minimere risikoen for gnagsår og ubehag.

Knestøtten har en total høyde på 31 cm og en innsydd viskoelastisk og sirkulær pute plassert rundt kneskålen for økt kneskålstabilisering. Dette kombinert med en høyere grad av kompresjon på forsiden av kneleddet. Puten skaper en sirkulær støtte rundt kneskålen som øker stabiliteten ved kneskålrelaterte problemer. På innsiden og utsiden av knestøtten er det sydd inn to fleksible og myke metallskinner i skinnelommer. Skinnene gir ekstra støtte for kneleddet, kombinert med høyere grad av formstabilitet, som effektivt forhindrer at knebeskyttelsen synker sammen. Skinnene, som er myke og fleksible, er sydd inn i godt polstrede lommer på innsiden av knebeskyttelsen, noe som øker komforten ytterligere. 
TheraGO er en ekstremt tynn og fleksibel støtte som fungerer optimalt til både hverdagsbruk og på arbeidsplassen. Den tynne og fleksible konstruksjonen fungerer optimalt i hverdagen, under et par bukser og har ventilerende egenskaper som gir deg best mulig komfort. Knestøtten er tilgjengelig i 5 forskjellige størrelser, der målet tas rundt kneleddet


Storlek Mål A Mål B
141 - 44 cm 31 - 34 cm
244 - 47 cm 34 - 37 cm
347 - 50 cm 37 - 40 cm
450 - 53 cm 40 - 43 cm
553 - 56 cm 43 - 46 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hva er skinnene laget av?
Svar. Skinnene er laget av flettet stål som gjør dem myke og fleksible, noe som gir ekstra støtte samt opprettholder formen på beskyttelsen under bruk. 

Spørsmål. Hvordan skal jeg måle for å finne riktig størrelse?
Svar. Hvert produkt har sin egen størrelsestabell, og du bør velge mål basert på omkretsen rundt låret og leggen. 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

3

Varme

1