Knestøtte GenuFit Artro er en ekstra stabil og samtidig fleksibel avlastende knestøtte
knestøtte artrose knestøtte knestøtte knestøtte

Knestøtte GenuFit Artro

  •  2299 kr 

Knestøtte GenuFit Artro er en ekstra stabil og samtidig fleksibel avlastende knestøtte for hverdagsbruk ved menisk og artroseproblematikk.

Les mer

  • Ekstra stabil knestøtte med polysentrisk skinne
  • Åpen modell med PreFix for enkel og nøyaktig innfesting
  • Fremstilt i AirX for optimal ventilasjon
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Knestøtte GenuFit Artro er en ekstra stabil knestøtte for effektiv avlastning av et instabilt kneledd ved problemer med artrose, menisk eller leddbåndsskade i kneleddet. Knestøtten Artro er en såkalt wrap-around modell, som festes enkelt over kneleddet ved hjelp av et øvre og et nedre segment.
Den åpne modellen gjør det mulig med en optimal individuell justering av knestøtten over låret og underbenet. Fordelen med den åpne modellen er at også graden av kompresjon rundt låret og leggen kan stilles inn helt individuelt.
Knestøtten Artro har to ekstra stabile skinner plassert over kneleddets inn og utside, for god avlastning av et smertefullt eller instabilt kneledd. Skinnenes polysentriske ledd sikrer en optimal emulering av skinnens bevegelse i forhold til kneleddets bevegelsesmønster. 

Knestøtten er utstyrt med PreFix, et internt festesystem av et ledd med omsluttende Lycramateriale som forbedrer fikseringen av knestøtten ved bruk. PreFix forenkler også plasseringen av knestøttens skinne. Først festes PreFix over kneleddet, noe som tillater en enkel og sikker høyderegulering av kneskinnens posisjon. Når skinnen sitter midt over kneleddet, spennes knestøttens øvre og nedre del individuelt for best mulig innfesting. I knebuen har Artro et mykere Soft-X materiale som avhjelper og minimerer risikoen for gnagsår og ubehag også ved bruk hele dagen.
Knestøtten er også utstyrt med et unikt patentert båndsystem, som gjør det mulig å feste knestøttens skinner enkelt og effektivt ved hjelp av et enkelt håndgrep. Båndsystemet kan enkelt tilpasses lengdemessig, ved behov for ekstra støtte og kontroll. Knestøtten er fremstilt i AirX, et tekstilmateriale med god ventilasjon. Det gjør denne knestøtten til et optimalt produkt å bruke hele dagen, ved behov for ekstra støtte ved problemer med artrose i kneleddet.
Knestøttens smidige konstruksjon muliggjør en ekstra effektiv støtte for hverdagsbruk ved problemer med artrose, menisk eller generell instabilitet i kneleddet.
Knestøttens totale lengde over kneleddet er bare 33 cm, noe som gjør den til en av de mest fleksible stabile knestøttene for daglig bruk.


StørrelseMål 15 cm ovan kneleddet (se bild)
X-Small 33 - 39 cm
Small39 - 45 cm
Medium45 - 52 cm
Large52 - 58 cm
X-Large58 - 66 cm
XX-Large66 - 75 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg lider av artrose, og vil ha en smidig knestøtte som jeg kan bruke når jeg er ute og spaserer. Jeg vil aller helst hverken ha en for tung knestøtte, eller en støtte som blir for varm mot huden. Hva anbefaler dere? 
Svar. Vi har GenuFit Artro som er spesielt utviklet som en smidigere knestøtte med en stabil skinne. Knestøtten er også fremstilt i Air X, som er et svalt og ventilerende materiale.

Spørsmål. Hvordan tar man på knestøtten?
Svar. Knestøtten er av en lag på lag-modell som man enkelt legger rundt kneleddet uten at du trenger å bøye deg ned og dra knestøtten over foten. Lag på lag-modellen gir også en unik mulighet for å kunne spenne eller åpne knestøtten i forhold til for eksempel et kraftigere eller smalere lår.

Spørsmål. Hva er PreFix?
Svar. PreFix er en unik funksjon som forenkler innfestingen og posisjoneringen av leddet i knestøtten. Ved hjelp av PreFix kan man feste knestøtten rundt kneleddet, og i ro og mak spenne knestøtten metodisk steg for steg uten at den faller ned eller forskyver seg.
 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

4

Varme

1