Kneortose Pushmed Stabil ved artrose
kneortose ved artrose kneortose artrose

Kneortose Pushmed Stabil

  •  1998 kr 

Ekstremt smidig kneortose med en helt unik funksjon for ekstra støtte og avlastning av et smertefullt kneledd ved artroseproblematikk i leddet.

Les mer

  • Unik design som ikke påvirker kneleddets bevegelighet
  • Ekstremt tynn utforming med optimal pusteevne
  • Ekstra støtte for kneleddet ved instabilitet og artrose
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Kneortose Pushmed Stabil er en helt unik kneortose for ekstra støtte og kontroll av kneleddet ved instabilitetsproblemer. Kneortosen støtter og avlaster kneleddet ved problemer forårsaket av artrose, leddbåndsskade eller overbelastning av kneleddet. Kneortosen er fremstilt i et helt unikt pusteaktivt materiale, Sympress™.  Sympress™ har flere fordeler og er et ekstra anvendelig materiale for kneortoser som støtter kneleddet til daglig, ved for eksempel artroseproblemer.

Det spesielt tynne materialet fungerer like bra under et par bukser i hverdagen, som ved mosjon og aktivitet. Det leder effektivt bort svette fra huden, for beste komfort ved bruk over lengre perioder.
Ved artroseproblemer i kneleddet oppstår ofte hevelser i leddet, Sympress™-materialets kompresjon er spesielt utviklet for å motvirke hevelser i leddet ved daglig belastning.
Kneortosen Pushmed Stabil har to fleksible skinnesystemer plassert på innsiden og utsiden av kneleddet. Skinnene gir en effektiv støtte og avlastning av kneleddet, uten at leddets bevegelsesevne påvirkes.
Skinnene sitter innfestet i kneorosen ved hjelp av et fikserende skinnesystem, noe som sikrer sidestabilitet og en optimal posisjonering av skinnen over kneleddet.
Mellom fikseringssystemet og kneleddet er Pushmed Stabil ekstra polstret for å optimere komforten og redusere risikoen for gnagsår av den sidestabiliserende skinnen. Polstringen dekker hele inn- og utsiden av kneleddet, og gjør ortosen ekstra komfortabel for bruk og avlastning hele dagen, ved for eksempel artroseproblem i kneleddet.

På innsiden av kneotrosen finnes to spesielle silikonsoner, som bidrar til en effektiv fiksering av kneortosen over kneleddet. Silikonsonen motvirker effektivt at ortosen glir, selv ved bruk ved høyintensive aktiviteter.
Silikonsonene sitter plassert på innsiden og utsiden av kneortosens øvre del.

Pushmed Stabil har et ekstra stabiliserende båndsystem over låret. Båndene tillater tilpasning av kneortosens for- og bakside individuelt, for optimal fiksering og justering av graden av støtte og kontroll.
Over leggens fremside har kneortosen et krysslagt båndsystem som effektivt forbinder kneortosens indre og ytre skinne. Det kryssende båndsystemet gir muligheter for ekstra støtte og kontroll av leggen ved aktivitet
De kryssende båndene kan enkelt justeres og tilpasses ut fra behovet for støtte og kontroll.

Rundt kneskålen på fremsiden av kneortosen sitter en tynnere sirkulær pute som har som funksjon å støtte kneskålen ved belastning. Puten avlaster også kneskålen mot trykk ved kraftig bøyde kneledd, og sikrer ekstra høy komfort ved bruk. Kneortosen kan uten begrensninger brukes til både høyre og venstre kneledd.
Kneortos Pushmed Stabil er en ekstra stabiliserende kneortose som er suveren for bruk ved kneartrose med ekstra behov for støtte og kontroll. 


StørrelseMål slik som vist på bildet nedan
Størrelse 1 28 - 31 cm
Størrelse 2 31 - 34 cm
Størrelse 3 34 - 37 cm
Størrelse 437 - 41 cm
Størrelse 541 - 45 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg har artrose i kneet mitt, og trenger en ekstra støtte i hverdagen når jeg er ute og går tur. Er Pushmed Stabil en bra støtte for meg?
Svar. Ja, Pushmed Stabil er spesielt utviklet for å støtte og avlaste kneleddet ved artroseproblemer. Kneortosens to stabiliserende skinner sikrer ekstra støtte uten å påvirke kneleddets evne til å bøyes og strekkes.

Spørsmål. Jeg vil ha ekstra støtte for kneet mitt, men ønsker ikke at produktet skal bli varmt, da jeg har støtten på hele dagen.
Svar. Kneortos Pushmed Stabil er fremstilt i Sympress™, et ekstremt tynt og smidig materiale, som uten problemer kan benyttes daglig. Sympress™ puster godt og gir en sval følelse hele dagen.

Spørsmål. Når jeg har gått en stund hovner kneet mitt, noe som gjør at jeg blir stivere i kneleddet. Jeg har atrose og vil bevege meg så mye jeg bare kan. Er Pushmed Stabil et godt alternativ?
Svar. Ja, kneortosen Pushmed Stabil støtter kneleddet samtidig som materialet motvirker at kneleddet hovner opp ved belastning, takket være materialets elastiske egenskaper.

Spørsmål. Hvordan skal jeg måle kneleddet for å finne riktig størrelse?
Svar. Mål nedenfor kneleddet rundt leggens øvre del. Om du klikker på størrelse eller vis størrelsesguide, finner du både måleinstruksjoner og størrelsesguide for å finne riktig størrelse.
 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

3

Varme

1