Tommelstøtte for maksimal støtte av tommelen
tommelstotte_ucl-skade Tommelstøtte skitommel tommelstotte_leddbandsskade

Tommelstøtte PSB Stabil

  •  699 kr 

Ekstra stabil tommelstøtte for effektiv stabilisering av en forstuet eller instabil tommel med leddbåndsskade, for eksempel skitommel. Tommelstøtten kan enkelt tilpasses for en mer effektiv stabilitet.

Les mer

  • Ekstra stabilitet ved forstuet tommel og leddbåndsskader
  • Forstyrrer ikke håndens gripeevne
  • Fullt justerbar for optimal støtte
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Tommelstøtte PSB Stabil er en ekstra stabil tommelstøtte ved problemer med leddbåndsskade i tommelens grunnledd (MCP leddet), samt ved problemer med en forstuet tommel. Tommelstøtten er fremstilt i Tactel, et ekstremt tynt og pustende materiale, som sikrer optimal komfort ved bruk. Tactel transporterer bort svette fra innsiden på en effektiv måte, for å sikre en tørr og komfortabel følelse.

PSB Stabil har en unik konstruksjon som gir mulighet for bruk av støtten uten påvirkning av håndens gripeevne, noe som gjør tommelstøtten optimal for bruk både ved aktivitet og til hverdagsbruk når du har behov for ekstra støtte og kontroll. Tommelstøtten er også konstruert for ikke å påvirke håndleddets bevegelighet, og har en unik anatomisk passform for å redusere øvrig påvirkning på hånd og håndledd.
Støtten er konstruert med en forsterket leddhylse rundt tommelen, som effektivt stabiliserer tommelens utsatte grunnledd MCP, ved forstuet tommel eller problemer med skadede leddbånd, ofte kalt skitommel. Rundt den forsterkede leddhylsen sitter to ikke-elastiske nylonbånd, som gir mulighet for en enkel og svært effektiv justering av graden av støtte av tommelen. Båndene festes med borrelås, for på en fleksibel måte å muliggjøre individuell tilpasning for optimal stabilitet og kontroll av leddet.

Ved problemer med en forstuet tommel eller ved permanent leddbåndsskade, kan tommelstøtten tilpasses på en enkel måte for å gi økt eller redusert støtte for grunnleddet i forhold til aktuell aktivitet og behov.
.Et tynt og mykt bånd legges rundt lillefingeren for å bidra til en ytterligere fiksering og forbedring av tommelstøttens funksjon.
Tommelstøtten fungerer like bra ved skigåing for skitommel, som til annen idrett med behov for ekstra støtte uten påvirkning av håndens gripeevne. Også til hverdags egner den seg godt ved behov for ekstra støtte og kontroll av tommelen. 


StørrelseOmkrets i cm rundt knokene
Small16 - 19 cm
Medium19 - 22 cm
Large22 - 25 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg spiller basket, og har forstuet tommelen. Kan jeg spille basket med dette produktet?
Svar. Ja, tommelstøtten Stabil er en ekstremt smidig tommelstøtte, som isolerer stabiliteten til tommelens grunnledd uten å påvirke hånden eller håndleddets bevegelsesevne.

Spørsmål. Hvordan vasker jeg tommelstøtten?
Svar. Det anbefales å vaske støtten for hånd på 30°, med den harde borrelåsen lukket mot den myke.

Spørsmål. Jeg pleier å teipe tommelen min når jeg trener, kan denne tommelstøtten erstatte teiping av tommelen? Jeg har forstuet tommelen, og har gjentagende problemer.
Svar. Ja, tommelstøtten PSB erstatter teiping, og gir en like effektiv støtte for tommelen, uten behov for gjentagende teiping for ekstra stabilitet. Tommelstøtten er også svært enkel å ta på, noe som sikrer lik grad av støtte for tommelen hver gang tommelstøtten brukes.

Egenskaper

Stabilitet

5

Kompresjon

3

Avlasting

4

Varme

1