Knestøtte GenuPlus | Rehaboteket

Knestøtte GenuPlus

  •  1899 kr 

Knestøtten GenuPlus er spesielt utviklet for å avlaste ved patellære problemer med smerte i, bak eller under kneskålen.

Les mer

  • Justerbar avlasting ved kneskålproblemer
  • Lokal kompresjon og støtte rundt kneleddet
  • Anatomisk silikonpelott for ekstra støtte og stabilitet
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

GenuPlus er en fullt justerbar knestøtte for smerter på forsiden av kneleddet, bak eller under kneskålen. Knestøtten er laget av kompresjonsmateriale og kombinerer avlasting og stabilisering av kneskålen med en komplett og leddstabiliserende støtte av kneet. Kompresjonsmaterialet bidrar effektivt til økt kompresjon over kneleddet og motvirker hevelser, samtidig som det gir effektiv støtte i belastende posisjoner.

På inn- og utsiden av kneleddet sitter to fleksible metallskinner i rustfritt stål. Skinnene gir knestøtten ekstra stabiliserende egenskaper, uten å påvirke mobiliteten i kneleddet. De fleksible skinnene er myke og vil gradvis forme seg etter konturen av kneleddet for ekstra bevegelighet og en presis passform.
Knestøtten er laget av en polyamid- og elastanblanding som garanterer kompresjon over kneleddet, uansett aktivitet.
En anatomisk formet silikonpelott sitter over forsiden av knestøtten og omslutter kneskålen. Pelottens grunnleggende funksjon er å stabilisere og støtte kneskålen ved bevegelser i alle retninger.
Knestøttens materialsammensetning og kompresjonsprofil skaper et jevnt fordelt trykk over hele kneskålpelotten, noe som sikrer en ekstra effektiv støtte av kneskålen i belastende posisjoner.
På baksiden av knestøtten sitter et båndsystem som løper fra den nedre delen av silikonpelotten på knestøtten og rundt benet. Båndsystemet gir deg muligheten til å øke eller redusere avlastingsgraden på kneskålen ved enkelt å justere spenningen over patellarsenen. Ved å øke båndspenningen justeres avlastingsgraden og støtten. Jo strammere båndsystemet spennes, desto større grad av avlasting oppnås. Båndsystemet gir optimal individuell tilpasning og kan enkelt strammes eller løsnes for å oppnå best mulig støtte ut fra person og problemer.

Du kan med fordel bruke GenuPlus ved kneskålrelaterte problemer som
PFSS - patellofemoralsk smertesyndrom
Chondromalacia Patella
Lettere problemer med instabilitet i kneskålen
Schlatters
Hopperkne (Jumper's knee)

GenuPlus er en komprimerende knestøtte som komprimerer kneleddet jevnt ved bruk. I takt med at støtten brukes blir materialene gradvis strukket, og for å få materialet tilbake til originalstand etter en bruksperiode må knestøtten vaskes regelmessig. Den anbefalte vaskeanvisningen er håndvask ved 30 °C. La knestøtten lufttørke før bruk.
Unngå eksterne varmekilder som kan skade tekstil og silikonpelotter.


StørrelseA. Omkrets rundt låret 15 cm ovenforB. Omkrets rundt leggen 10 cm under
X-Small< 38 cm< 28 cm
Small38 - 41 cm 28 - 31 cm
Medium 41 - 44 cm 31 - 34 cm
Large44 - 47 cm 34 - 37 cm
X-Large47 - 50 cm 37 - 40 cm
XX-Large50 - 53 cm 40 - 43 cm
XXX-Large53 - 56 cm 43 - 46 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hvordan avlaster knestøtten kneskålproblemene mine? 
Svar.  Knestøtten kombinerer en stabiliserende kneskålpelott med et avlastende båndsystem som lar deg øke eller redusere kompresjonen over kneskålen, noe som gir varierende grad av avlasting ved smerter og problemer.
 
Spørsmål. Hvordan måler jeg for å finne riktig størrelse?
Svar. Målene du trenger er omkretsen rundt lårmuskelen ca. 15 cm over kneleddet og omkretsen av leggen ca. 10 cm under. Les av måletabellen ved hjelp av begge omkretsmålene, så finner du riktig størrelse.

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

4

Avlasting

5

Varme

2