Tommel- og håndleddstøtte for ekstra støtte
tommelstøtte_handleddstotte

Tommel- og håndleddstøtte med skinne

  •  389 kr 

Effektiv kombinasjonsstøtte for for tommel og håndledd for ekstra støtte rundt håndleddet. 

Les mer

  • Anatomisk passform
  • Ekstra støtte med skinne for en smertefull tommel
  • Stabiliserer håndleddet for økt støtte
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Smidig kombinasjonsstøtte for tommel og håndledd i ett og samme produkt.Tommel- og håndleddstøtte er en kombinasjonsstøtte for støtte og avlastning av tommelens grunnledd og håndleddet i ett og samme produkt.Støtten har en anatomisk passform som sikrer optimal komfort og funksjon. Tommelstøtten avlaster tommelen og tommelens grunnledd effektivt ved problemer med betennelse eller artrose i grunnleddet, samtidig som støtten gir effektiv støtte til håndleddet.
Tommel- og håndleddstøtten er laget i et materiale som gir ekstra høy grad av kompresjon over hele produktet, og minimalt med sømmer for best mulig komfort ved bruk. Takket være den høye komforten motvirker støtten effektivt hevelser i tommelens grunnledd.
Tommeldelen på støtten har en ekstra stabiliserende skinne som er plassert for å sikre optimal støtte og avlastning av tommelens grunnledd, og er spesielt egnet for problemer og smerter ved artrose eller betennelse i tommelen.Skinnen støtter tommelen uten å forstyrre, og plasserer tommelen i en gunstig posisjon for best mulig smertelindring ved f.eks. artrose. Rundt øvre delen av tommelen er det plassert et regulerbart tommelgrep som muliggjør individuell tilpasning av støtten.

De to borrelåsene over håndleddet gir ekstra stabilitet for håndleddet i det samme produktet, og disse kan enkelt tilpasses i forhold til behovet for støtte.Tommel- og håndleddstøtten lages i høyre og venstre modell, og er tilgjengelig i størrelsene XS-XL for best mulig passform og funksjon. Det er anbefalt å håndvaske produktet på 30 grader med lukkede borrelåser. Produktet skal lufttørkes etter vask.


StørrelseOmkrets rundt håndleddene (cm)
X-Small13 - 14 cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
X-Large20 - 22 cm
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

3

Varme

1