Stabiliserende håndleddstøtte med skinne Manex Basic
Håndleddstøtte Håndleddstøtte Håndleddstøtte

Stabiliserende håndleddstøtte med skinne Manex Basic

  •  449 kr 

Håndleddstøtten Manex Basic er spesielt konstruert for effektiv stabilitet og kompresjon av et smertefullt håndledd. Les mer

  • Anatomisk håndleddstøtte for optimal passform
  • Unikt komprimerende materiale
  • Dynamisk skinne for stabilitet og kontroll
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Håndleddstøtten for deg som vil ha en effektiv støtte med høyere kompresjon, optimalt for smertefulle, hovne håndledd som trenger avlastning.
Manex Basic er en effektiv, anatomisk designet håndleddstøtte med høyere kompresjonsgrad for mer avlastning og stabilisering av et smertefullt håndledd.
Håndleddstøtten er laget av BaseTex, et komprimerende høyelastisk materiale som gir god stabilitet og veldig bra kompresjon rundt et smertefullt håndledd. Kompresjonen motvirker hovenhet i håndleddet ved bruk.

Håndleddstøtten ManexBasic har en ekstra markert anatomisk midje over håndleddet for optimal passform og komfort. Håndleddstøttens midje har et mindre elastisk parti som bidrar til god fiksering av skinnen ved håndleddet. 
Det mindre elastiske partiet bidrar også til mer effektiv funksjon av den dynamiske skinnen. Skinnen er formlaget og plassert på innsiden av støtten for effektiv stabilisering.

Fire borrelåser på håndryggen sammen med et justerbart tommelgrep gir veldig gode individuelle tilpasningsmuligheter, samt muligheten å øke og minske graden av stabilitet, avhengig av aktivitet og smerte. Den formlagede plastskinnen passer alle håndledd og bidrar til håndleddstøttens gode stabilitet.

Håndleddstøtten finnes som høyre og venstre.

 


StørrelseOmkrets rundt håndleddene (cm)
X-Small13 - 14 cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
X-Large20 - 22 cm
XX-Large22 - 24 cm
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

4

Varme

3