Kragebensbandasje Silver | Rehaboteket

Kragebensbandasje Silver

  •  399 kr 

SILVER er en effektiv, myk og godt polstret kragebensbandasje for ekstra stabilisering og immobilisering av et skadet krageben.

Les mer

  • Fullt justerbar for optimal tilpasning
  • Myk og trykkavlastende konstruksjon
  • Passer alle – barn, kvinner og menn
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

SILVER er en unik kragebensbandasje for optimal støtte og stabilisering av skulderregionen ved problemer med smerter eller kontrollerte brister på kragebenet. Den unike konstruksjonen gjør det mulig å få en fullt justerbar støtte for kragebeinet, og kan enkelt tilpasses for å øke eller redusere graden av stabilitet og kontroll. Båndsystemet stabiliserer skuldrene, og gjør det dermed mulig å få ekstra støtte og redusert bevegelse i problemområdet i forbindelse med skader på kragebenet. Jo hardere båndene trekkes til, jo mer immobilisering gir bandasjen. Dette fører til minsket risiko for bevegelse i området med brist.

Bandasjen er laget av et mykt og trykkavlastende tekstil med forsterket polstring rundt hele skulderregionen og på bandasjens festepunkt på ryggen. Polstringen gjør det mulig å få ekstra stabil støtte uten risiko for trykk eller ubehag.
Skulderbåndene er fullt justerbare, noe som gjør at kragebensbandasjen fungerer godt på både barn, kvinner og menn. Ved å åpne borrelåsen kan båndene enkelt tilpasses for å øke eller minske den stabiliserende evnen. Fordelen med enkel justering er at man får en bandasje som lett kan tilpasses aktivitetsnivå og graden av rekonvalesens, og alltid gi korrekt støtte i forhold til behovet.

Båndene kan enkelt tas av og på ved hjelp av borrelåsen ved dusjing og vasking.
Midt på ryggraden på bandasjens bakside sitter det en lengre festeplate. Platen er godt polstret for å eliminere eventuelt trykk mot ryggraden selv ved foroverlente stillinger. Skulderbåndene går gjennom to D-ringer som sitter montert på den nedre delen av ryggplaten, noe som forenkler justeringen av båndene.

Kragebensbandasjen kan brukes direkte mot huden ved behov, men vi anbefaler at man har en tynn, tettsittende t-skjorte mellom bandasjen og kroppen for å redusere behovet for rengjøring. Anbefalt vaskeråd er håndvask ved 30 °C. Lukk borrelåsene når produktet ikke brukes eller ved vask, så beskytter du dem på best mulig måte.


Størrelse Universal