Korsryggstøtte Lumbar | Rehaboteket
Korsryggstøtte Korsryggstøtte Lumbar

Korsryggstøtte Lumbar

  •  399 kr 

Korsryggstøtte Lumbar er en allsidig ryggstøtte for ekstra støtte i nederste del av ryggen. Støtten er laget av minneskum for optimal tilpasning og komfort

Les mer

  • Korsryggstøtte for ekstra støtte i nederste del av ryggen
  • Laget av minneskum
  • Fungerer like godt på kontoret som i hjemmet
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Korsryggstøtte Lumbar er en ekstremt fleksibel ryggstøtte som kan brukes uansett situasjon og behov. Korsryggstøtten støtter de nedre delene av ryggen på en god måte, og fungerer like godt i bilen som på kontoret eller i hjemmet.
Den ergonomiske konstruksjonen av korsryggstøtten gjør det mulig å bruke den for ulike kroppsdeler avhengig av hvor støtten trengs mest. Bruk korsryggstøtten Lumbar under nakken, skuldrene eller bena ved behov for ekstra støtte i liggende stilling.

Korsryggstøttens minneskum beholder formstabiliteten, men former seg samtidig etter kroppen i forbindelse med at kroppsvarmen gjør skummet mykere. Korsryggstøtten Lumbar har et regulerbart bånd som forenkler påføring rundt en ryggstøtte eller stolrygg.

Den blå tekstilbeskyttelsen er laget av myk og slitesterk polyester for optimal komfort og best mulig slitestyrke. Tekstilbeskyttelsen kan enkelt tas av og vaskes ved behov. Anbefalt vaskeråd er håndvask ved 30° C  - la tekstilbeskyttelsen lufttørke etter vask.
Korsryggstøtten leveres med en praktisk transportpose som støtten kan oppbevares i når den ikke er i bruk, eller ved transport. Mål på korsryggstøtten er 42x18x10 cm.


Størrelse Universal
42 x 18 x 10 cm