Leggstøtte TheraGO | Rehaboteket
Leggstøtte Leggstøtte Leggstøtte

Leggstøtte TheraGO

  •  549 kr 

Anatomisk leggstøtte av kompresjonstekstil med to ekstra kompresjonsbåndsystemer for økt støtte og muskelstabilitet

Les mer

  • Tynn, pustende og ventilerende konstruksjon
  • Dobbelt stabiliserende stroppsystem
  • Kombinert kompresjon og støtte
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna
TheraGo leggstøtte er et unikt produkt som kombinerer lokal kompresjon for hele underbenet med to justerbare ekstra stabiliserende stropper for ekstra justerbar støtte for underbens- og leggmuskelproblemer.
 
Leggstøtten er laget av sirkulært strikket kompresjonstekstil med høyelastiske egenskaper. Det unike tekstilmaterialet består av en kombinasjon av elastiske og uelastiske fibre som bidrar til ekstra effektive kompresjonsegenskaper.
Tekstilmaterialet har høy grad av pusteevne og er kun 1 mm tykt for optimal fleksibilitet og kan brukes både under sport og trening som hverdag under vanlige klær. Den øvre delen av innsiden av støtten er dekket med doble silikonbånd, båndene fester seg lett til huden og sørger for optimal fiksering og vedheft selv ved høyintensiv sport og trening.

På baksiden av lleggstøtten er det en innsveiset myk borrelåskanal som er 25 cm lang hvor de ekstra stabiliserende stroppene er festet. Båndene kan legges fritt over hele borrelåsoverflaten og gir mulighet for lokalt å øke støtte og kompresjon på akkurat rett plass avhengig av skade og problem. Båndene kan også fjernes i sin helhet dersom behovet for ekstra støtte ikke er nødvendig.

Total høyde på leggstøtten er 25 cm og støtten kan brukes på både høyre og venstre ben. TheraGo selges pr stk, fungerer på høyre eller venstre ben og finnes i 5 forskjellige størrelser. Målingen er tatt i midten av leggmuskelen.
Håndvask ved 30°, lufttørk før bruk


Størrelse Omkretsmål rundt leggmuskelen
Størrelse 127 - 29 cm
Størrelse 229 - 32 cm
Størrelse 332 - 36 cm
Størrelse 436 - 40 cm
Størrelse 540 - 45 cm
Måleinstruksjoner
Spørsmål. Hva skiller TheraGO fra de andre leggstøtten?
Svar. TheraGo er en helt unik leggstøtte både med tanke på det kompresjonsgivende materialet som gjennom en kombinasjon av elastiske og stumme tekstilfibre gir ekstra effektiv muskelstøtte samtidig som TheraGo er den eneste modellen som gir mulighet til å skifte og diriger kompresjonen ved hjelp av dobbeltbåndsystemene.
 
Spørsmål. Kan jeg flytte stroppene for å justere kompresjonen der jeg trenger den?
Svar. Ja, stroppene kan beveges fritt over hele lengden på leggstøtten.
Egenskaper

Stabilitet

5

Kompresjon

4

Avlasting

3

Varme

1