Stabil Schlatters knestøtte | Optimal Avlastning
Stabil Schlatters knestøtte Stabil Schlatters knestøtte

Stabil Schlatters knestøtte | Optimal Avlastning

  •  729 kr 

Schlatters knestøtte stabil er en unik knestøtte for optimal avlasting av schlatters og kneskålrelaterte problemer. Les mer

  • Ekstra effektiv knestøtte for avlastning av Schlatter
  • Anatomisk passform for optimal funksjon
  • Optimal avlastning ved Schlatter og andre kneskålrelaterte problemer.
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Schlatterstøtte Stabil er en av våre mest effektive løsninger for å lindre schlatter- og kneskålsrelaterte problemer, inkludert tilstander som patellofemoralt smertesyndrom (PFSS) og hopperkne/jumpers knee.

Den anatomisk designede schlatterstøtten kombinerer stabilitet og kompresjon rundt kneleddet, samtidig som den gir effektiv avlastning for Schlatter-problemet. Den unike "løftende effekten" oppnås gjennom det fastmonterte Schlattersbåndet, som er strategisk plassert i støtten. Dette båndet følger prinsippene til Schlatters-teiping og gir dermed en effektiv avlastning for Schlatters og andre kneskålrelaterte problemer.

Schlattersstøtte Stabil gir en jevn og lett stabilisering av kneleddet, samtidig som den bidrar til god kompresjon for å motvirke smerte og hevelse rundt hele kneleddet. Laget av NeoTex, et komprimerende og stabiliserende materiale, sikrer knestøtten optimal funksjon og brukerkomfort. NeoTex øker blodsirkulasjonen lokalt i kneleddet og gir samtidig smertelindring over skadeområdet.

To fleksible fjærskinner på innsiden og utsiden av kneleddet gir lett stabilisering uten å begrense bevegeligheten. Borrelåser på fremsiden av låret og på baksiden gir svært gode justeringsmuligheter, slik at brukeren kan tilpasse støtten for optimal passform og støtte.


StørrelseOmkrets rundt kneleddet (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42- 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Min datter har Schlatters sykdom i kneet, og hun har vondt ved trening og konkurranser. Er dette en god støtte for henne?
Svar. Ja, vår stabile Schlattersstøtte er den mest avlastende beskyttelsen i vårt sortiment. Støtten har en avlastende pelotte som effektivt avlaster det betente senefestet forbundet med Schlatters.

Spørsmål. Hva er en pelotte?
Svar. En pelotte er en liten pute lagd av polyuretan som er spesielt konstruert for avlastning av Schlatters sykdom.

Spørsmål. Hvordan skal vi feste pelotten for optimal avlastning?
Svar. Pelotten skal plasseres på patellasenen/kneskålsenen ovenfor Schlatterproblemet, og nedenfor kneskålens nedre kant. Plasseringen er veldig viktig for optimal funksjon, og det er veldig viktig å aldri plassere pelotten direkte på det betente muskelfestet.

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

5

Varme

4