Stabil Schlatters knestøtte | Optimal Avlastning
Stabil Schlatters knestøtte Stabil Schlatters knestøtte

Stabil Schlatters knestøtte | Optimal Avlastning

  •  729 kr 

Schlatters knestøtte stabil er en unik knestøtte for optimal avlasting av schlatters og kneskålrelaterte problemer. Les mer

  • Ekstra effektiv knestøtte for avlastning av Schlatter
  • Anatomisk passform for optimal funksjon
  • Optimal avlastning ved Schlatter og andre kneskålrelaterte problemer.
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Schlatterstøtte Stabil er vår mest effektive schlatterstøtte for avlastning av schlatter- og kneskålsrelaterte problem, f.eks. patellofemoralt smertesyndrom (PFSS) og hopperkne/ jumpers knee.
Schlattersstøtten er anatomisk designet, og kombinerer stabilitet og kompresjon over kneleddet med en veldig effektiv avlastning av Schlatter-problemet i samme knestøtte.

Schlatters-avlastningen sitter fastmontert i støtten og gir en helt unik "løftende effekt", takket være plasseringen av Schlattersbåndet i støtten.
Det avlastende Schlattersbåndet er plassert i forhold til samme prinsipp som Schlatters-teiping og gir en veldig effektiv avlastning ved Schlatters og andre kneskålrelaterte problemer.

Schlattersstøtte Stabil gir en jevn og lett stabilisering av kneleddet, og bidrar til en god kompresjon for å motvirke smerte og hevelse over hele kneleddet.
Knestøtten er lagd av NeoTex, et komprimerende og stabiliserende materiale for optimal funksjon og brukerkomfort. NeoTex øker blodsirkulasjonen lokalt i kneleddet, og fungerer samtidig smertelindrende over skadeområdet.

To fleksible fjærskinner er plassert på innsiden og utsiden av kneleddet, og gir lett stabilisering av kneleddet uten å påvirke bevegeligheten.
Borrelåser på fremsiden av låret og på baksiden gir veldig gode justeringsmuligheter.


StørrelseOmkrets rundt kneleddet (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42- 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Min datter har Schlatters sykdom i kneet, og hun har vondt ved trening og konkurranser. Er dette en god støtte for henne?
Svar. Ja, vår stabile Schlattersstøtte er den mest avlastende beskyttelsen i vårt sortiment. Støtten har en avlastende pelotte som effektivt avlaster det betente senefestet forbundet med Schlatters.

Spørsmål. Hva er en pelotte?
Svar. En pelotte er en liten pute lagd av polyuretan som er spesielt konstruert for avlastning av Schlatters sykdom.

Spørsmål. Hvordan skal vi feste pelotten for optimal avlastning?
Svar. Pelotten skal plasseres på patellasenen/kneskålsenen ovenfor Schlatterproblemet, og nedenfor kneskålens nedre kant. Plasseringen er veldig viktig for optimal funksjon, og det er veldig viktig å aldri plassere pelotten direkte på det betente muskelfestet.

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

5

Varme

4