Schlatters bånd Condroband- effektivt knebånd for avlastning av Schlatter, hopperkne og PFSS
schlatters_band schlatters_band

Condroband SRX

  •  389 kr 

Condroband SRX er et effektivt knebånd for avlastning av schlatter, hopperkne og PFSS. Båndet sikrer optimal fiksering og funksjon Les mer

  • Shark skin-materiale for optimal fiksering over kneet
  • Effektiv avlastning ved schlatter og kneskålrelaterte problemer
  • Ekstra avlastende bånd for individuell tilpasning
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Condrobånd for effektiv avlastning av schlatterkne og hopperkne. Samme prinsipp som Schlatterteiping, men med en unik, innovativ løsning. Condrobåndet SRX gir en effektiv avlastning ved kneproblemer som f.eks. Schlatters eller hopperkne.

Condrobåndet er anatomisk designet for å gi effektiv avlastning av problemene uten å påvirke kneleddets evne til bevegelse. Beskyttelsen har en unik pelotte (avlastende pute) som gir en veldig effektiv avlastning. For optimal avlastning plasseres puten over kneskålsenen mellom kneskålens nedre kant og kneskålsenens feste.

Den unike designet gir veldig gode justeringsmuligheter, beskyttelsen påsettes for å gi god avlastning. Et ekstra avlastende bånd sitter plassert over puten på utsiden av støtten, og båndet kan justeres individuelt under aktivitet om behovet for avlastning øker eller minsker. 

Condrobåndet er laget av såkalt "shark skin" SRX. "Shark skin" er et innovativt materiale som fester seg på huden for å sikre optimal funksjon og avlastning.
"Shark skin" sikrer at beskyttelsen også fungerer i særdeles krevende sammenhenger og kan benyttes både på høyre og venstre kne.

 


StørrelseOmkrets rundt kneleddet (cm)
XX-Small26 - 29 cm
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg har problemer med Schlatter i kneet og trenger en knestøtte når jeg sykler. Jeg sitter mye med bøyde kne og vil ha et så fleksibelt produkt som mulig. Er schlattersbåndet alternativ for meg?
Svar. Ja, Condrobåndet gir en effektiv avlastning uten å "forstyrre" kneleddet i bøyd posisjon, og fungerer utmerket ved for eksempel sykling.

Spørsmål. Hva er funksjonen til det ekstra borrelåsbåndet på fremsiden av schlattersbånd?
Svar. Borrelåsbåndet strammer opp fremsiden av beskyttelsen, og bidrar til en mer effektiv avlastning over den avlastende pelotten. Da borrelåsbåndet bare dekker halve ortosen kan det strammes effektivt uten å risikere å påvirke sirkulasjonen i kneleddet.

Spørsmål. Hva er Shark-Skin?
Svar. Shark-Skin er et materiale med ekstra klebrig overflate som fester seg ekstra godt på huden. Shark-Skin benytter vi for ekstra god fiksering for alle produkter som truer med å bevege seg under aktivitet.

Egenskaper

Stabilitet

1

Kompresjon

1

Avlasting

4

Varme

1