Knestøtte ved fremre korsbåndskade ACL - Genum Liga X
knestotte_korsbandsskade Knestøtte ved fremre korsbåndskader Knestøtte ved fremre korsbåndskader

Knestøtte ved fremre korsbåndskader - Genum Liga X

  •  1749 kr 

Knestøtte ved fremre korsbåndskade - kontroll og stabilitet av et ustabilt kneledd Les mer

  • Anatomisk Passform
  • Dobbeltleddede metallskinner for stabilitet
  • Hyper X - Hyperekstensjonsstopp motvirker overstrekk
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Knestøtte ved fremre korsbåndskader LIGA X for ustabile fremre korsbåndsskader og sideligamenter. Genum Liga X er en anatomisk designet knestøtte for god stabilisering av et ustabilt kneledd med fremre korsbåndskader.
Knestøtten har to stabile dobbeltleddede metallskinner plassert på innsiden og utsiden av kneleddet for optimal sideleddsstabilisering av kneleddet. Skinnene kan med fordel tilpasses etter kneleddets konturer for optimal stabilisering og brukerkomfort. Knestøtten er laget av NeoTex, et komprimerende, stabiliserende materiale for best mulig funksjon. NeoTex øker lokalt gjennomstrømningen i kneleddet og fungerer smertelindrende, samtidig som materialet har unike, komprimerende egenskaper. LIGA X for fremre korsbåndskader er utrustet med QUAD STRAP, en unik, fikserende funksjon. Quad Strap er et tynt silikonbånd som sitter plassert på innsiden av kneortosen ovenfor kneleddet, som bidrar til optimal fiksering av kneortosen over kneleddet.
Knestøtten er konstruert med et bakre kors - hyperekstensjonsstopp for å motvirke overstrekking i kneleddet. Overstrekking av kneleddet er et vanlig problem ved fremre korsbåndskader, og kontrolleres takket være to innovative stabile, kryssede bånd i knehasen. Det bakre korset tilpasses helt individuelt, bidrar til god stabilisering og motvirker at kneleddet overstrekkes.

Knestøtten har en kombinasjon av elastiske og faste bånd, noe som gir en unik mulighet til god stabilisering. Båndene er halvsirkulære, noe som gir knestøtten en unik justeringsmulighet, da framsiden av knestøtten festes helt uavhengig av baksiden. Knebeskyttelsens halvsirkulære bånd bidrar til en optimal fiksering av knestøttens skinner for optimal stabilitet og kontroll ved fremre korsbåndskader.Alle bånd har borrelås for enkel, smidig og sikker påsetting.

Den "åpne patella"-designen avlaster kneskålen for å unngå trykk og ubehag over kneskålen. Knebeskyttelsen har ved levering en pute som stabiliserer kneskålen og som ved bruk bidrar til økt stabilitet av kneskålen.
Knestøtte Genum LIGA X ved fremre korsbåndskader gir en smidig, stabil knebeskyttelse for optimal kontroll ved fremre korsbåndskader.

 


StørrelseOmkrets rundt kneleddet (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42- 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg har problem med overstrekking i kneleddet etter en fremre korsbåndskade. Passer LIGA X for meg?
Svar. Ja. LIGA X har det unike båndsystemet HYPER EX, som effektivt motvirker overstrekking i kneleddet ved problemer.

Spørsmål. Min lege anbefaler et ekstensjonsstopp på 10° for mitt kneledd. Kan jeg bruke LIGA X da?
Svar. Ja, LIGA X har et dynamisk system for å motvirke overstrekking, og tillater full fleksibilitet ved tilpasning og innstilling av graden for stopp. LIGA X klarer ekstensjonskontroll fra 0-30° ekstensjon, og tilpasses avhengig av hvor hardt/løst båndene i Hyper EX-systemet festes.

Spørsmål. Jeg har akkurat fått hjem min knestøtte, og det finnes en halvmåneformet pute som sitter rundt kneskålen. Hvorfor sitter den der?
Svar. LIGA X har en kneskålstabiliserende funksjon kalt kneskålpute, som hjelper til å motvirke at kneskålen kan vris ut av posisjon under aktivitet. Om du ikke har problemer med kneskålen kan putene (pelottene) tas bort. Om du har problemer med bevegelig kneskål skal pelotten sitte der, og den kan tilpasses for å gi støtte på inn- eller utsiden av kneskålen.

Spørsmål. Jeg planlegger å bruke min LIGA X når jeg drar på ski, og lurer på om jeg kan ha ullundertøy under produktet?
Svar. Ja, vi anbefaler å bruke ullundertøy av tynnere og tettsittende materiale/modell for å minimere bevegelsen mellom beskyttelsen og benet for optimal fiksering og stabilitet.

 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

4

Varme

4