Knestøtte Artrose ved artroseproblemer - Co-Tex Basic
Knestøtte Artrose Co-Tex Basic Artrose

Knestøtte ved artrose - CRX Basic

  •  699 kr 

Knestøtte CRX artrose ved artroseproblemer - stabilitet og avlastning ved kneleddsartrose Les mer

  • Optimal avlastning ved artroseproblemer
  • Unikt høykompresjonsmateriale CRX for optimal funksjon
  • To fleksible fjærskinner bidrar til ekstra stabilitet
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Knestøtten for deg med artroseproblemer, støtter lett og avlaster kneleddet.
CRX Basic Artro er en anatomisk designet knestøtte som støtter og avlaster et smertefullt kneledd ved generelle kneleddsproblemer og artrose.
Det unike CRX-materialet motvirker effektivt hevelse i kneleddet, et hyppig forekommende problem ved artrose.
Knestøtten har tre kompresjonssoner innvevd i materialet, og den høyeste kompresjonssonen befinner seg direkte over kneleddet, der behovet for stabilitet og avlastning er som størst.
Graden av kompresjon avtar jo lenger man kommer bort fra kneleddets sentrum for best mulig brukerkomfort, og for at den skal optimalt forme seg etter kneleddet opp over låret og ned over tykkleggen.
Knehasen er vevd i en mer porøs struktur for å motvirke ubehag ved bruk, samt for å minimere risikoen for skade i knehasen.

To fleksible spiralfjærer er plassert på innsiden og utsiden av kneleddet, og disse bidrar til ytterligere stabilisering av kneleddet og motvirker effektivt at knestøtten ruller ned ved bruk.
Knestøtte CRX Basic Artrose stabiliserer kneleddet uten å påvirke kneleddets bevegelsesevne, takket være den unike konstruksjonen og materialet.

Knestøtte CRX Artrose fungerer utmerket for bruk ved problemer med artrose i kneleddet, da stabilitet og kompresjon virker smertestillende ved slitasjeskader.
Knestøtten kan brukes under klær slik at den ikke synes og fungerer i alle situasjoner, også ved aktivitet og trening eller til hverdagsbruk.

 


StørrelseOmkrets rundt kneleddet (cm)
X-Small27 - 29 cm
Small30 - 32 cm
Medium33 - 35 cm
Large36 - 38 cm
X-Large39 - 41 cm
XX-Large42 - 44 cm
XXX-Large44 - 47 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg har brukt andre knestøtter tidligere, men har problemer med at de ruller seg ned i knehasen. Kommer CRX artrosestøtten til å gjøre det samme?
Svar. Nei, knestøtten har to stykker stabiliserende skinner som effektivt motvirker at knestøtten ruller ned eller ruller i sammen. Skinnene gjør det umulig for støtten å rulle seg sammen.

Spørsmål. Jeg har smerter i kneleddet, lett artrose. Kan denne støtten hjelpe meg?
Svar. Ja, Co-TEX artrosestøtten er veldig satt pris på ved artroseproblemer, og kommer til å stabilisere og avlaste kneleddet ved problemer.

Spørsmål. Hvordan vasker jeg knestøtten?
Svar. Vi anbefaler at du vasker støtten ved 30 grader håndvask for å minimere slitasje og slik at produktet holder så lenge som mulig
 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

5

Avlasting

3

Varme

1