Knestøtte Sport Basic med hull - åpen patella
Knestøtte med hull Knestøtte Sport Basic med hull

Knestøtte Sport Basic med hull - åpen patella

  • 279 kr

Knestøtte Sport med hull blottstiller patellaen helt ved problemer med smerte på, bak eller under kneskålen. Les mer

  • Optimal anatomisk passform
  • Støtter kneleddet ved smerte i kneet
  • Avlaster kneskålen effektivt ved problemer
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt & Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

En anatomisk designet knestøtte med hull for god stabilisering og kompresjon av et smertefullt kneledd.

Knestøtten gir en lett støtte og lokal varmebehandling over det smertefulle området. Knestøtten Basic er laget av NeoTex, et komprimerende og stabiliserende materiale for optimal funksjon og brukerkomfort. NeoTex øker blodgjennomstrømningen lokalt i kneleddet og fungerer samtidig smertelindrende over det skadde området. "Åpen patella"-designet avlaster kneskålen for å unngå trykk og ubehag på kneskålen.

Knestøtten Basic er en anatomisk designet knestøtte spesielt utviklet for å gi lett kompresjon og stabilitet og varme til et smertefullt kne. Knestøtten gir full bevegelsesfrihet spesielt til kneleddet, og er et spesielt godt valg ved idrett og aktivitet takket være den unike konstruksjonen.

Det anatomiske designet gir knestøtten en overlegen passform som gjør at støtten sitter fiksert over leddet, noe som er veldig viktig ved idretter som krever mye bevegelse i leddene, f.eks. løping, innebandy og fotball. Alle sømmene på produktet er med vilje laget glatte slik at de ikke skal føre til gnagsår ved ekstrem bruk. Innsiden av NeoTex-materialet er helt glatt for å gjøre rengjøring og vask av produktet enklere.

Knestøtte Basic er en videreutvikling av de gamle klassiske varmestøttene med hovedmateriale i NeoTex for best mulig kompresjon, varme og stabilitet.

Knestøtten kan med fordel brukes på både høyre og venstre kneledd.


StørrelseOmkrets rundt kneleddet (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42- 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hvorfor er det et hull i knestøtten?
Svar. Hullet blottstiller kneskålen og motvirker trykk. Personer med problemer på, bak eller under kneskålen er ofte svært følsomme for trykk, og åpningen tar effektivt bort alt trykk.

Spørsmål. Jeg har problemer med at kneskålen ofte går ut av ledd, er dette riktig støtte for meg?
Svar. Nei, hullet avlaster kneskålen, men har ingen stabiliserende funksjon for kneskålen. Vi har andre knestøtter med stabiliserende egenskaper for kneskålen. Du finner mer passende modeller dersom du klikker her

Spørsmål. Jeg har tidligere brukt en såkalt varmestøtte. Er dette et alternativ for meg?
Svar. Ja, vår knestøtte Sport gir varme lokalt over kneleddet og bidrar til å øke blodgjennomstrømningen til leddet.

Spørsmål. Hvordan skal jeg måle for å finne riktig størrelse?
Svar. Mål kneleddet sirkulært over kneskålen og i knehasen med lett bøy i kneleddet.

Spørsmål. Jeg har hatt flere ulike knestøtter tidligere, men de har alltid gitt meg gnagsår i knehasen. Er dette et alternativ jeg kan teste ut?
Svar. Ja, gnagsår oppstår ofte på grunn av knestøtter som har dårlig passform. Våre knestøtter har en helt overlegen anatomisk passform, noe som sikrer en optimal fiksering av knestøtten over kneleddet. Alle våre knestøtter er også helt uten sømmer i den følsomme knehasen, sømmene har blitt flyttet 2 cm ut fra kneleddets senter, noe som minimaliserer gnagsår og ubehag.

Spørsmål. Hvordan vasker jeg knestøtten?
Svar. Vi anbefaler at du alltid vasker knestøtten på 30° håndvask for å redusere slitasjen på produktet. Dette vil gjøre at det holder seg mye lengre. Skyll opp med et skånsomt vaskemiddel og la det lufttørke 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

3

Avlasting

3

Varme

4