Knestøtte Genum Light - omslagsortose for enkel tilpasning
Knestøtte Genum Light Knestøtte Genum Light Wrap Around

Knestøtte Genum Light - omslagsortose

  •  1249 kr 

Knestøtte omslagsortose - unik løsning for eldre personer med kneproblemer gir ekstremt enkel tilpasning og applisering over kneleddet. Les mer

  • Enklest mulig påsetting
  • Støtte og avlastning for et smertende kne
  • Fleksible fjærskinner for god avlastning
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Genum Light er en effektiv knebeskyttelse for stabilisering av et smertende kneledd. 

Knestøtten er en omslagsortose, en ny type knestøtte spesielt utformet for enklest mulig påsetting.
Om man generelt har problemer med å ta på seg strømper pga. stivhet i rygg og skuldre, kan det være umulig å bruke en knestøtte.
En omslagsortose er løsningen på problemet, da knestøtten legges rundt kneleddet og festes enkelt med borrelås.
Knestøtten er spesielt tilpasset for brukere som bortsett fra problemer med kneleddet også har problemer med bevegelsen man gjør når man strekker seg ned mot foten.
Knestøtten trenger ikke tas på over foten og gjør det mye enklere for blant andre eldre brukere å få optimal effekt av sin knebeskyttelse.

Knestøtten Genum Light omslagsortose er utformet i en unik automatisk design med fleksible fjærskinner for god stabilisering av kneleddet ved f.eks. artroseproblemer eller generelle kneproblemer.
De brede elastiske båndene oppover låret og nedover leggen gir veldig enkel tilpasnings- og justeringsmuligheter for brukeren. 
Knestøtten kombinerer god stabilitet med veldig god kompresjon av kneleddet.

For ytterligere forenklet tilpasning og påsetting er knestøtten utrustet med gripevennlige løkker som hjelper til å lette å ta ortosen av og på.
Genum Light er laget av TriTex, et ekstremt lett materiale med veldig god kompresjon og ventilasjon for optimal komfort og funksjon.
TriTex gir optimal brukerkomfort uten å påvirke funksjonen.

Kneortosen Genum Light er fremstilt av TriTex. Et ekstremt lett materiale med meget god kompresjon og ventilasjon for optimal komfort og funksjon.
TriTex gir optimal brukerkomfort uten å påvirke funksjonen.


StørrelseOmkrets rundt kneleddet (cm)
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42 - 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg har problemer med å bøye meg ned for å ta på meg strømper. Kan jeg bruke denne knebeskyttelsen for mitt verkende kne?
Svar. Absolutt, knebeskyttelsen er spesielt utviklet for enklest mulig påsetting. Knebeskyttelsen legger man rundt kneleddet uten behov for å bøye seg framover og dra noe over foten.

Spørsmål. Hva mener med en omslagsortose?
Svar. En omslagsortose er en knebeskyttelse som man ikke trenger dra oppover foten for å kunne bruke. Omslagsortosen legger man rundt kneleddet ved hjelp av den åpne designen, og fester ved hjelp av borrelåsene.

 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

4

Avlasting

3

Varme

3