Knestøtte CoTex Patella med støtte for kneskålen | Rehaboteket
knestotte med silikon Knestøtte

Knestøtte CoTex Patella med støtte for kneskålen

  •  849 kr 

Knestøtte Co-Tex Patella kombinasjonsstøtte av kneledd og kneskål

Les mer

  • Co-TEX materialet motvirker effektivt hevelse i leddene, og gir effektivt stabiliserende kompresjon
  • Anatomisk knestøtte spesielt konstruert for å støtte og avlaste et smertefullt kneledd
  • Tre ulike kompresjonssoner over kneleddet
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Knestøtte Co-Tex Patella er en anatomisk knestøtte spesielt konstruert for å støtte og avlaste et smertefullt kneledd. Knestøtten har en anatomisk sirkulær silikonpute for effektiv stabilitet og avlastning av en smertefull og ustabil kneskål (patella). Knestøtten Co-Tex Patella er spesielt konstruert for deg som opplever smerter i kneleddet i kombinasjon med problemer på, bak eller under kneskålen ved hverdagsaktiviteter og ved mosjon.

Det unike materialet Co-TEX motvirker effektivt hevelse i leddene, og gir effektivt stabiliserende kompresjon over leddet.

Knestøtten er laget med tre ulike kompresjonssoner over kneleddet for at den skal stabilisere leddet på en optimal måte, samtidig som sonene sørger for den aller beste brukerkomfort. Den øverste kompresjonssonen er plassert akkurat over kneleddet, der behovet for stabilitet og avlastning er som størst. Den øvre kompresjonssonen sikrer en enda bedre kontakt, og støtter opp rundt den stabiliserende silikonputen rundt kneskålen. Graden av kompresjon avtar jo lenger vekk fra kneleddets sentrum man kommer, og knestøtten har lavest kompresjonsprofil oppe på låret og nede på leggen. Knehasen på knestøtten er vevd i en mer porøs struktur for å motvirke ubehag ved bruk, uten at knestøtten mister de stabiliserende egenskapene. Knestøtten har to fleksible spiralfjærer laget av rustfritt stål plassert på innsiden og utsiden. Spiralfjæren former seg etter kneleddets kontur og bidrar til ytterligere stabilisering av kneleddet. I tillegg bidrar den til å motvirke at knestøtten synker sammen under bruk, og sikrer ytterligere funksjon og komfort. Knestøtten CoTex Patella fungerer utmerket til bruk ved behov for avlastning og smertelindring av kneleddet, f.eks. ved artrose, overbelastning og betennelsessmerter i kneleddet eller rundt kneskålen. Knestøttens lave profil gjør at produktet fungerer utmerket til hverdagsbruk under bukser uten å synes, samt ved aktivitet og mosjon. 


StørrelseOmkrets rundt kneleddet (cm)
X-Small27 - 29 cm
Small30 - 32 cm
Medium33 - 35 cm
Large36 - 38 cm
X-Large39 - 41 cm
XX-Large42 - 44 cm
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

3

Avlasting

3

Varme

2