Knestøtte Sport for stabilitet og varme
Knestøtte Basic Sport Knestøtte Basic Sport

Knestøtte SRX Sport

  •  379 kr 

Knestøtte SRX for stabilitet og varme. Knestøtten har en unik anatomisk konstruksjon som sikrer optimal fiksering og komfort ved bruk. Les mer

  • Unik anatomisk design
  • Full bevegelsesfrihet uten å påvirke leddbevegelsen
  • Optimal fiksering over kneleddet for best mulig funksjon
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Knestøtte SRX er en anatomisk designet knestøtte spesielt utviklet for å sørge for kompresjon, stabilitet og varme. Knestøtten gir full bevegelsefrihet til kneleddet spesielt, og passer spesielt godt ved idrett og sportsaktivitet takket være den unike konstruksjonen. Knestøtten er laget av SRX, et komprimerende og stabiliserende materiale for optimal funksjon og brukerkomfort. Støtten øker varmen i leddet, noe som fører til at gjennomstrømningen øker lokalt i kneleddet.

Det anatomiske designet gir knestøtten en overlegen passform, noe som fører til at støtten sitter fiksert over leddet. Dette er spesielt viktig ved idretter med mye bevegelse i leddene, f.eks. løping, innebandy og fotball. Alle sømmer på produktet er med vilje laget glatte slik at de ikke skal føre til gnagsår ved ekstrem bruk. Innsiden av SRX-materialet er helt glatt for å gjøre rengjøring og vask av produktet enklere.

Knestøtte SRX er en videreutvikling av de gamle klassiske varmestøttene med hovedmateriale i SRX for best mulig kompresjon, varme og stabilitet. Knestøtten kan med fordel brukes på både høyre og venstre kneledd. 


StørrelseOmkrets rundt kneleddet (cm)
X-Small 29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42 - 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg har tidligere brukt en såkalt varmestøtte. Er dette et alternativ for meg?
Svar. Ja, vår knestøtte Sport gir varme lokalt over kneleddet og bidrar til å øke blodgjennomstrømningen til leddet.

Spørsmål. Hvordan skal jeg måle for å finne riktig størrelse?
Svar. Mål kneleddet sirkulært over kneskålen og i knehasen med lett bøy i kneleddet.

Spørsmål. Jeg har hatt flere ulike knestøtter tidligere, men de har alltid gitt meg gnagsår i knehasen. Er dette et alternativ jeg kan teste ut?
Svar. Ja, gnagsår oppstår ofte på grunn av knestøtter som har dårlig passform. Våre knestøtter har en helt overlegen anatomisk passform, noe som sikrer en optimal fiksering av knestøtten over kneleddet. Alle våre knestøtter er også helt uten sømmer i den følsomme knehasen, sømmene har blitt flyttet 2 cm ut fra kneleddets senter, noe som minimerer gnagsår og ubehag.

Spørsmål. Hvordan vasker jeg knestøtten?
Svar. Vi anbefaler at du alltid vasker knestøtten på 30° håndvask for å minske slitasjen på produktet. Dette vil gjøre at det holder seg mye lengre. Skyll opp med et skånsomt vaskemiddel og la det lufttørke.

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

3

Avlasting

3

Varme

4