Kneortose Genum LIGHT med skinner er en effektiv knestøtte for stabilisering av et ustabilt kne.
Knestøtte Genum LIGHT med skinner kneortose_med_skinner

Kneortose Genum CoTex LIGHT

  •  1599 kr 

Kneortose Genum LIGHT med skinner er en effektiv knestøtte for stabilisering av et ustabilt kne ved f.eks. leddbåndskader eller artroseproblemer Les mer

  • Ekstra stabil knestøtte med metallskinner
  • Stabilitet for et ustabilt kneledd
  • CoTex materiale for optimal kompresjon
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Kneortose CoTex LIGHT for optimal stabilitet ved artrose og leddbåndskader i kneledd

En anatomisk designet knestøtte som effektivt stabiliserer og avlaster et smertende, ustabilt kneledd ved f.eks. artroseproblematikk. 
Kneortosen er laget av CoTex et innovativt, glatt materiale for økt stabilisering og kompresjon av et skadet eller smertende ledd.
Materialet er produsert med ulike kompresjonssoner som veves i et stykke, noe som gir en tilpasningsdyktig støtte over leddet, og kompresjonen over leddet er høyere for å gi bedre stabilisering og kompresjon. CoTex-materialet minsker risikoen for at leddet hovner opp under aktivitet.

Kneortosen har to stabile dobbelt leddede metallskinner plassert på innsiden og utsiden av kneleddet for optimal sideleddsstabilisering. De stabiliserende metallskinnene gir veldig god stabilisering av et ustabilt kneledd, og kan med fordel tilpasses etter kneleddets konturer for optimal stabilisering og brukskomfort.

Rundt kneskålen sitter en avlastende silikonpelott (pute) som gir ekstra stabilitet av kneskålen under aktivitet. Silikonpelotten avlaster og motvirker effektivt trykk mot og ubehag på og rundt kneskålen.


StørrelseOmkrets rundt kneleddet (cm)
Small30 - 32 cm
Medium32 - 35 cm
Large35 - 38 cm
X-Large38 - 41 cm
XX-Large42 - 44 cm
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

5

Avlasting

4

Varme

1