Knebeskyttelse omslagsortose skinner
Knebeskyttelse omslagsortose skinner Knebeskyttelse omslagsortose

Knebeskyttelse ARX - Omslagsortose

  •  1599 kr 

Konstruert for enklest mulig påsetting over kneleddet med to sidestabiliserende skinner for optimal støtte. Les mer

  • Utmerket for enklest mulig påsetting
  • Ekstra stabil med skinner
  • Avlastning av artrose og ustabile kneledd
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Knebeskyttelsen ARX, en anatomisk omslagsortose med stabile, enkeltleddede metallskinner for effektiv stabilisering av et ustabilt kneledd ved f.eks. artroseproblemer eller generelle instabilitesproblemer.
Den stabiliserende skinnen er plassert på kneleddets innside og utside, og hjelper til å effektivt stabilisere leddet.

Skinnen kan enkelt tilpasses individuelt for  å følge kneleddets form for å gi ytterligere stabilitet. Omslagsortosen er en ny type knebeskyttelse spesielt utformet for enklest mulig påsetting.
Konstruksjonen er spesielt tilpasset for brukere som, bortsett fra problemer med kneleddet, også har problemer med bevegelsen man utfører for å strekke seg ned mot foten.
En omslagsortose for kne er løsningen på problemet! Knebeskyttelsen legges rundt kneleddet og festes enkelt med borrelås. Konstruksjonen er spesielt tilpasset for brukere som, bortsett fra problemer med kneleddet, også har problemer med bevegelsen man utfører for å strekke seg ned mot foten.

De to brede elastiske båndene oppover låret og nedover leggen gir veldig enkel tilpasning og justeringsmuligheter for brukeren. 
Knebeskyttelsen ARX er laget av et ekstremt lett materiale med veldig god kompresjon og ventilasjon for optimal komfort og funksjon.
Tritex gir optimal brukerkomfort uten å påvirke funksjonen.


StørrelseOmkretsmått runt knäleden (cm)
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42 - 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
XXX-Large50 - 54 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hva er skinnen laget av?
Svar. Skinnene, som er plassert på innsiden og utsiden av kneleddet, er laget av lettvekts aluminium for lav vekt og god støtte.

Spørsmål. Jeg har problemer med å bøye meg ned for å ta på meg strømper. Kan jeg bruke denne knebeskyttelsen for mitt verkende kne?
Svar. Ja, knebeskyttelsen er spesielt utviklet for enklest mulig påsetting. Knebeskyttelsen legger man rundt kneleddet uten å trenge å lene seg forover og dra noe over foten.

Spørsmål. Hva mener med en omslagsortose?
Svar. En omslagsortose er en knebeskyttelse som man ikke trenger dra oppover foten for å kunne bruke. Omslagsortosen legger man rundt kneleddet ved hjelp av den åpne designen, og fester ved hjelp av borrelåsene.

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

4

Varme

2