Knebandasje NRX Basic - For lett stabilitet og avlastning av et smertefullt kne.
Knebandasje

Knebandasje NRX Basic

  •  469 kr 

Knebandasje for lett stabilitet og avlastning av et smertefullt kne. Knebandasjen er laget av nrx med lav vekt og høy kompresjon. Les mer

  • Anatomisk design for optimal funksjon
  • NRX med lav vekt og kompresjon
  • Gode justerings- og tilpasningsmuligheter
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Knebandasje for lett stabilitet og kompresjon over kneleddet. Genum Basic knebandasje er en anatomisk designet knebandasje utviklet for å avlaste, stabilisere og varme et smertefullt kneledd.
Knebandasjen gir en lett stabilisering over kneleddet og bidrar til god kompresjon over leddet for å motvirke smerte og hevelse.

Knebandasjen er laget av nrx, et komprimerende og stabiliserende materiale for optimal funksjon og brukerkomfort. NRX er et materiale med lav vekt og dette gjør at knebandasjen er svært lett å bære. Materialet over knehasen er laget av et mykt materiale for optimal komfort. Knehasen er kneleddets mest følsomme område, og det er ekstra viktig at sømmer og materiale er så myke som mulig for å unngå ubehag. To fleksible fjærskinner er plassert på innsiden og utsiden av kneleddet, og gir lett stabilisering av kneleddet uten å påvirke bevegeligheten.

Borrelåsene foran på låret og bak på leggen gir meget gode justeringsmuligheter, og tillater en enkel endring og tilpassing av knebandasjen.


StørrelseOmkrets rundt kneleddet (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42 - 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hvordan vasker jeg knestøtten?
Svar. Vi anbefaler at du alltid vasker knestøtten på 30° håndvask for å minske slitasjen på produktet. Dette vil gjøre at det holder seg mye lengre. Skyll opp med et skånsomt vaskemiddel og la det lufttørke.

Spørsmål. Sørger fjærskinnene for ekstra stabilisering av kneleddet mitt?
Svar. Ja, fjærskinnene er helt fleksible, noe som kun gir en lett ekstra støtte. Fjærskinnene sikrer framfor alt at knebandasjen ikke synker sammen under bruk og sikrer best mulig brukerkomfort.

Spørsmål. Kan jeg regulere omkretsen på bandasjen?
Svar. Ja, med borrelåsene framover på låret og bakover på leggen er det store muligheter for å tilpasse bandasjens omkrets. Tilpasningen sikrer også en bedre fiksering av bandasjen ved bruk.
 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

4

Avlasting

2

Varme

3