TheraGo knestøtte med skinner | Rehaboteket
knestøtte med skinner knestøtte med skinner knestotte_med_skinner_therago

TheraGo knestøtte med skinner

  •  1399 kr 

Fleksibel knestøtte med skinner for ekstra stabilitet. Knestøtten har to stabile skinner plassert på innsiden og utsiden av kneleddet for ekstra stabilitet.

Les mer

  • Ekstra stabile leddskinner på inn- og utsiden
  • Justerbare, doble båndsystemer for ekstra kontroll
  • Høy grad av kompresjon og fleksibilitet
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

TheraGO er en fleksibel knestøtte med en total høyde på 31 cm. Støtten har to stabile skinner plassert på innsiden og utsiden av kneleddet for ekstra stabilitet. Skinnene er laget av sterk aluminium med lav vekt og har et fullt bevegelig dobbeltledd for å tillate normal bevegelse av kneleddet i bøy og strekk, samtidig som det gir ekstra sidestabilitet. Skinnene er plassert i åpningsbare lommer som gjør det mulig å fjerne skinnene ved vask. Dersom skinnen har redusert bevegelse etter lang tids bruk, kan leddsenteret trenge smøring, noe som lett kan gjøres med vanlig symaskinolje i forbindelse med at du tar skinnen ut av lommen.

TheraGO er en teknisk avansert knestøtte laget av et unikt kompresjonstekstil som består av fire forskjellige tekstilfibre med varierende elastisitet. Kombinasjonen av høyelastiske og stumme tekstilfibre gir en knebeskyttelse med høy komfort og ekstra høy kompresjon i én og samme konstruksjon. Materialet er rundstrikket og helt uten sømmer for å minimere risikoen for gnagsår og ubehag. Materialet og konstruksjonen gir en ekstra fleksibel knestøtte som ikke påvirker kneleddets bevegelsesevne, men gir en ekstra effektiv skinneforsterket støtte.

Rundt kneskålen på forsiden av beskyttelsen sitter en innebygd pute. Puten skaper ekstra støtte rundt kneskålen hvis du har problemer med en bevegelig og ustabil kneskål. De to båndsystemene som sitter rundt lår og legger har som funksjon å øke de stabiliserende egenskapene på skinnene. Båndene strammes sirkulært og festes ved hjelp av borrelås. Fordelen med justeringen er at egenskapene til knebeskyttelsen kan justeres individuelt. Hvis båndene strammes mer, økes festet på skinnen og dermed også de stabiliserende egenskapene. Knestøtte håndvaskes på 30° og bør lufttørkes. Sørg for å lukke borrelåsen ved vask for å minimere risikoen for slitasje.


StørrelseMål A Mål B
Størrelse 139 - 42 cm 29 - 32 cm
Størrelse 242 - 45 cm 32 - 35 cm
Størrelse 345 - 48 cm 35 - 38 cm
Størrelse 448 - 51 cm 38 - 41 cm
Størrelse 551 - 54 cm 41 - 44 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hvilken funksjon har silikonputen rundt kneskålen?
Svar. Silikonputen skaper en lett stabilisering av kneskålen og motvirker også trykk over kneskålen under bruk. 

Spørsmål. Hvordan vasker jeg knebeskyttelsen min?
Svar. Vi anbefaler håndvask på 30° – skyll produktet og la det lufttørke før bruk

Spørsmål. Kan jeg ta ut skinnene når jeg skal vaske knebeskytteren min? 
Svar. Ja, skinnene er plassert i en beskyttende leddlomme som er åpen på toppen, slik at du kan fjerne skinnen ved vask eller inspeksjon av leddet.

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

4

Varme

1